Haberler

Esrarengiz Cinayete Kurban Giden Kişi, Müzisyen Çıktı

Güncelleme:

Malatya'da üç gün önce esrarengiz bir cinayete kurban giden Aziz Adaş'ın İzmir'in sevilen taverna sanatçılarından olduğu ortaya çıktı.

Aynı zamanda yamaç paraşütü pilotluğu da bulunan Adaş’tan geriye, seslendirdiği Türk Sanat Müziği parçalarına ait klipleri kaldı. Adaş’ın son mesajı ise anjiyo olduktan sonra yazdığı, “Çok şükür kalbimiz temiz çıktı” ifadeleri oldu.

Malatya’da geçtiğimiz Pazar günü gece saat 00.00’da meydana gelen olayda, uzun bir süreden beri İzmir’de yaşayan ve evlenen polis yeğenini düğünü için Malatya’ya gelen Aziz Adaş (45), idaresindeki 06 KB 507 plakalı otomobili ile annesinin evine seyir halindeyken, Beydağı Mahallesi Gönültaş Caddesi’nde Paşaköşkü’nden TOKİ’ye çıkan yol güzergahındaki Derme Sulama Kanalı’na uçmuştu.

Annesinin evine 150 metre kala meydana gelen olayda faili meçhul kişi ya da kişilerce tabanca ile ateş açılması sonucunda vücuduna isabet alan Aziz Adaş, aracın kontrolden çıkması sonucunda korkuluk demirlerini aşarak Durme Sulama Kanalı’na uçmuş ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetmişti.

Adaş’ın İzmir’de sevilen taverna sanatçılarından olduğu belirlenirken, sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafları ile yapılmış çok sayıda klipleri olduğu ortaya çıktı. Adaş’ın aynı zamanda yamaç paraşütü pilotluğu yaptığı da kaydedildi. Müzisyen Adaş’ın sosyal paylaşım sitesindeki son mesajında olayda 4 gün önce anjiyo olduğu da belirlenirken, Adaş’ın bu durumu “Çok şükür kalbimiz temiz çıktı” ifadesi ile duyurduğu ve bunun verdiği son mesaj olduğu görüldü.

Yakınları Aziz Adaş’ın bilinen bir düşmanının olmadığını, cinayetin nefret ve psikopat ruh haliyle yapıldığını sanıyor. Esrarengiz cinayete yönelik soruşturma sürüyor.

BURHAN KARADUMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beydağı Malatya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title