Haberler

Esra Erol Trafik Kazasını Ucuz Atlattı

Güncelleme:

Ünlü sunucu 'Engelsiz Yaşam Vakfı'nın ödül gecesinden çıkışta aracına çarpan sürücü hakkında Twitter'dan sitem etti.

Dün gece 'Engelsiz Yaşam Vakfı'nın ödül gecesinde ' En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' dalında ödül alan Esra Erol, tören çıkışında tehlikeli bir kaza atlattı.

"ŞÜKÜR Kİ BİR ŞEY OLMADI"

Erol yaşadıklarını Twitter sayfasına yazdığı, "Ödül töreni çıkışında benim ve birçok araca çarpan sürücü taklalar atan araçtan sağ çıktı. İlk yaptığı KAÇMAK oldu! Sorumlu vatandaş! Kaza felaketti, şükür ki kimseye bir şey olmadı" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (18)

antiabdyycimen@gmail.com:

esra hanım korkmayın kötüye bişey olmaz. siz türk aile ahlakını bozmaya ve bu uğurda milyonları cebinize doldurmaya devam edin. siz ve sizin gibiler bolluk içinde yaşayacakki öbür dünyada itiraz hakkınız olmasın

80
11
yanıtYanıtla
ali kayaaliko222@mynet.com:

napıcekti sanadamı yardım edecekti uyuz

yanıt0
yanıt0
yeşim çayırlıafffrodit@hotmail.com:

ağzına sağlık sana katılıyorum arkadaş kötüye birşey olmaz sözde çocuk düşürdü ama para için reklam için bunuda kullandı karı koca tam şeytan bunlar rabbim bunun gibilerin kökünü kurutsun

yanıt0
yanıt0
yeşimden cemaleyasaraltay@outlook.com:

adam değil la kadın o

yanıt0
yanıt0
HAYALkardelen_ss_06@hotmail.com:

bu başlık ne yaa allah aşkına. sanırsın ki bu kadın taklalar attı. abartmayın ya.herkesin başına geliyo....

47
1
yanıtYanıtla
Veli Demir Potinmahmutdogan1960@hotmail.com:

Böyle dandik programlarda insanlar ne bulur anlamam. Bu ve benzeri (mesela yeteneksizsiniz) programları yapanların en çok kazananlar olması ayrı bir felaket.

34
7
yanıtYanıtla
osman erogluosman34@hotmail.com:

yahu bize ne olacaksa kazasindan neden o kadar para kazaniyor halkin ..sirtindan onu neden aciklamiyor

32
6
yanıtYanıtla
HAYALkardelen_ss_06@hotmail.com:

bir şekilde gündemde konu olsunlarda nasıl olursa olsun. yedikleri içtikleri gezdikleri giydikleri cocukları aileleri herşeyleri internet olmuş.

30
8
yanıtYanıtla
rüyatuana-sultan@hotmail.com.tr:

artık atv kanalından çıktı ya prim yapmıyo galiba esra erol yavaş yavaş geldiği ucuz yere geri dönüyor flaştan foksa foksan atv şimdi geri dönüş zamanın esracım hem seni bu mevkiye getiren de kocan yoksa hangi eyitimle geldin televizyon proğramı yapmaya yazık televizyonculuğu okuyan gelemiyo adamı yok

21
13
yanıtYanıtla
Meryem çekicimeryem2013meryem@hotmail.com:

Geçmiş olsun allahım seni çocuklarına bagıdlasın Esra hanım

15
16
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title