Haberler

Esra Erol'dan Evlenen Çiftlere Araba

Güncelleme:

Ünlü sunucu, Zuhal Topal'ın da eski kanalında izdivaç programında başlamasında sonra reytinglerini kaybetmemek için evlenecek çiftlere araba verip, yardım edecek.

Yıllardır yaptığı programlarla kemik bir izleyici kitlesine sahip olan başarılı sunucu Esra Erol yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yaptı. Kendisine özgü program formatıyla izleyicisini ekrana kilitleyen Erol, programında evlenen çiftlere büyük bir sürpriz yapıyor.

ÇİFTLERİN EV KURMASINA DA YARDIM EDECEK

Yüzlerce çiftin evlenmesine vesile olan Esra Erol şimdi de evlendirdiği çiftlere ev kurmaları için büyük bir destek verecek. A'dan, Z'ye tüm ev ihtiyaçlarını karşılayacak olan Erol, her ay 15 bin TL değerindeki 279 parça ev eşyasını çiftlere hediye edecek.

ARABA SÜRPRİZİ

Programda evlenen çiftler için her şeyi düşünen Esra Erol her ay ayrıca programda evlenen bir çifte araba hediye edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Esra Erol Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

hiç sevmem şu kadını:

bu kadın kadar varoş itici yapmacık ve sinir bozucu biri daha yok tv ekranlarında.

33
3
yanıtYanıtla
ZAGOR TENAY:

ET SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR HEDİYELİ

21
2
yanıtYanıtla
be kes:

yav ben boşanmak için üstün bi çaba harcadım değil araba trilyon da verseler evlenmem koca derdi çekilir mi akılı olun ya

16
5
yanıtYanıtla
Aydın:

Bu programlardan ve sunucularından Nefret ediyorum.

18
2
yanıtYanıtla
zeynep:

bu ne la boş işler. . .

20
0
yanıtYanıtla
IYI Mobil-ANDROID:

bende gidecem arabayi alir sonra bosarim

13
6
yanıtYanıtla
sena:

herkes evlenir ertesi gün boşanır yuh artık rezil program

17
0
yanıtYanıtla
.......:

Esra ne yapacağını nerden nemalanacağını şaşırdı, bir zamanlarda engelliler için tekerlekli sandalye hediye ediyoruz ayaklarına yatarak engellilerin duygularıyla oynadılar boş yere kapak toplattılar millete, meğer o kapak işi de şirketleri kurtarma amaçlıymış sonra anlaşıldı, yani milletin duygularını istismar eden televizyon maymunu bir duygu istismarcısı kendisi. . .

14
2
yanıtYanıtla
REEL:

BU KADININ SUÇU ASLA YOK SİZ ONU İZLEDİKÇE YÜCELTİRSİNİZ KESESİNİ GENİŞLETİRSİNİZ

15
0
yanıtYanıtla
ZNYP:

REYTİNG İÇİN . . . . . . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title