Haberler

Esra Erol'da Gelin Adayı, Ayrıldığı Damat Adayını Yerin Dibine Soktu

Güncelleme:

Gelin adayının, ayrıldığı damat adayının taktığı altınları geri istemesi üzerine beşi bir yerdeyi, 250 TL'yi ve kahve parasını iade etmesi Esra Erol'dan takdir topladı.

Esra Erol'la izdivaç programına katılan Leman Hanım'a talip olan Hacı Bey ilk buluşmalarında Leman Hanım'a beşi bir yerde armağan etmişti ve sürpriz bir kararla anlaştıklarını herkese duyurmuşlardı.

HIRSIZLIKLA SUÇLAMIŞ

Aradan geçen birkaç gün sonra yeniden stüdyoya gelen Hacı Bey ve Leman Hanım ayrıldıklarını açıkladılar. Bu ayrılık karşısında Esra Erol ve stüdyodakiler şoke oldu. Açıklamalarda bulunan Leman Hanım, Hacı Bey'in kendisini hırsızlıkla suçladığını söyleyerek Hacı Bey'in hediye ettiği beşi bir yerdeyi ve 250 TL'yi iade etti. Bir de dışarıda bir yere kahve ısmarlayan Hacı Bey'e kahve parasını da 10 TL olarak geri iade etti.

GİDERKEN YENİ TALİPLERİNİ ARADIĞINI SÖYLEDİ

Konuşmalar karşısında sessiz kalmayı tercih eden Hacı Bey verdiği altınları ve paraları geri alarak stüdyoyu terk etti. Giderken Esra Erol'a taliplerini aradığını belirtti. Leman Hanım Esra Erol'dan yaşananlar karşısında özür diledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Leman Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

oy:

bu kürtlerde araplarda güneydogulularda karakter , kalite yok

10
17
yanıtYanıtla
HAN:

Bu proramlar artik ülke insanina yarar degil hep zarar veriyor

18
1
yanıtYanıtla
adem:

4 karili 8 cocuklu kürt Haci tvlerde hala kari ariyor ne kültür yozlarsmasi bu

14
2
yanıtYanıtla
yurt disndan:

Garip turkiye nelerle ugrasiyor!!

15
1
yanıtYanıtla
Kurban 37mobilWeb@haberler.com:

Bu program kalkmalı

15
0
yanıtYanıtla
sonumuzhayirolsunmobilWeb@haberler.com:

Boyle programlar bildigin et pazari

14
0
yanıtYanıtla
mafya gaMobil-ANDROID:

tabi isteyecek altınlarını aferim adama

11
1
yanıtYanıtla
NihatmobilWeb@haberler.com:

Böyle kıro lar erkekleri küçük düşürüyor.

9
3
yanıtYanıtla
metin uçar:

ulan lavuk kıro dediğin sulalene mahsustur meymenetsiz insan kürt bugün dünyayı kasıp kavuruyor sen neden bahsediyorsun yavrum sizin gibi 3 aylık sözleşmeyle evlenmiyoruz bizimki paazara kadar deyil mezara kadar anladınmı civ civ

3
9
yanıtYanıtla
bayram kıroğlu:

esra hanım sizlere allah kuvvet versin ki bu kadar delilerle kendini bilmezlerle uğraşiyorsun.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title