Haberler

Esra Erol'da Gelin Adayı Kriz Çıkardı

Güncelleme:

Damat adayı Cüneyt Bey ile bir süre görüşen ancak sonrasında görüşmek istemeyen Cansu Hanım ile ilgili bir sır ortaya çıktı.

GELİN ADAYI GERİ ADIM ATMAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde programa telefonla bağlanan Cüneyt Bey, Cansu Hanım'a kendini affettirmeye çalışmıştı. Cüneyt Bey'in romantik jestleri karşısında Esra Erol bile etkilenmiş ancak Cansu Hanım geri adım atmamıştı. Cüneyt Bey, programın dünkü bölümüne ellerinde çiçeklerle gelip Cansu Hanım'dan af diledi. Esra Erol'un tüm ısrarlarına rağmen Cansu Hanım damat adayını affetmedi.

ESRA EROL ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bu arada adaylardan biri Cansu Hanım ile ilgili bir itirafta bulundu. 'Cansu'nun aklında biri var' açıklaması Esra Erol'u şaşkına döndürdü.

Reklam arasında o kişiyi öğrenen Erol, Cansu Hanım'a, 'Ayaklarına kapanmış birine hiç bir şey yokmuş gibi katı davranabilmek ancak başka birini seviyorsan mümkün olabilir. Yoksa hiç bir insan ayaklarına kapanmış bir insanı reddetmez' dedi ve, 'Kim o aklındaki kişi? Ben biliyorum. Sırf onun için mi reddediyorsun?' diye sordu. Cansu Hanım ise, 'Hayır o konu kapandı' yanıtını verdi, ancak aklındaki ismi söylemedi.

"CANSU'NUN AKLINDAKİ İSİM BENİM"

Araya giren damat adayı Mahmut Bey, 'Yine bir olay içindeyim. Cansu'nun aklındaki isim muhtemelen ne yazık ki benim' dedi, stüdyo şaşkına döndü.

Mahmut Bey, 'Cansu bana 'aslında ben sana talip olacağım' diye yazmıştı. Kendisine cevap yazmamıştım. Geldi aday oldu, bir kaç hafta geçti yine bana yazmaya başladı. Üzmemek için cevap yazmadım. Geçen cuma günü aynı servisteydik. Ece Cansu'ya bir yere kadar ona eşlik etmemi istedi. O gün arkadaşça konuştuk. Ben konunun kapandığını düşündüm' açıklamalarında bulundu.

ESRA EROL: OLMAYACAK DUA MI

Mahmut Bey, Esra Erol'un "Olmayacak dua mı" sorusuna karşılık 'Kesinlikle' yanıtını verdi. Esra Erol, Cansu'ya tekrar Cüneyt'i sorduğunda ise 'Yanıtım olumsuz' karşılığını aldı.

Esra Erol da, 'Ben burada o kadar çok aşk hikayesi gördüm ki... Gurur yapıp hayır altındaki evet cevabını gördüm ama bir sürü ayrılmış insan oldu. Ben yine şuradayım biri ayaklarına kapandığında... Bilmiyorum. Peki Cansu' diyerek gelin adayını uğurladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

srdr sezer:

esracım baydın artık!

17
0
yanıtYanıtla
YALVARI YORUM:

düş artık bu milletin yakasından esra, noluurr düş. . .

13
1
yanıtYanıtla
insan:

OGLAN APTAL OLMAZSA BU YUZSUZ KADINA TALIP OLMAZ. evlilik mantik isidir. . aslanim.

8
0
yanıtYanıtla
Ugur Yolalan:

Esra Erol ile izdivac programini 2 ci haftadir izleyemiyorum, nedendir? Kanal mi degistirdiniz?

3
3
yanıtYanıtla
doğrusu:

o kadar kolaymı bır omur gececek 5 dakıkada evet yada hayır kıbar kelımelerle sonrası kaba kelımleler gelıyor duyuyoruzda eğitim bilgi saygı evlılıktede sosyal hayattada kalıcı olana bakmalı tanımalı

3
0
yanıtYanıtla
ataMobil-ANDROID:

neden evde kaldigi anlasiliyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title