Haberler

Esra Erol, Acun'a Mesaj Gönderdi: Survivor'a Katılırım

Güncelleme:

İzdivaç programlarını bırakacağının sinyallerini veren Esra Erol, "Bakarsınız Survivor'a katılır orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz'' dedi.

İsmi izdivaç programlarıyla özdeşleşen Esra Erol, yaptığı son açıklamalarda bu program formatını bırakacağının sinyallerini verdi.

İZDİVACI BIRAKMA SİNYALİ VERDİ

Son dönemlerde skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarında sunuculuk yapan isimler birbirleri hakkında çarpıcı suçlamalarda bulundu. Bu gelişmelerin ardından Esra Erol, izdivaç programlarını bırakacağını sinyalini verdi.

"BAKARSINIZ SURVİVOR'A KATILIRIM"

Verdiği son röportajda özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan deneyimli sunucu, "Feci şekilde Kiralık Aşk dizisine kafayı taktım. Evli ve Öfkeli beğendiğim keyifli bir dizi.. Survivor'a gidiyorum dersem eşim Ali destekler beni. Ancak fareler ve böcekler bana göre değil. Açlığa dayanabilirim. Survivor'a katılabilirim de... Bakarsınız Survivor'a katılır orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz'' diye konuştu.

"3. ÇOCUĞU DOĞURMAK İSTERDİM"

İkinci çocuğu 5 aylık olan Esra Erol, ''Kalabalık bir ailede büyüdüm. 3. çocuğu doğurmak isterdim. İsterim ki ailem de kalabalık olsun ama 2 çocuk şimdilik iyi. Çocuklarım ilerleyen yıllarda kariyer planlaması nedeniyle Avrupa veya Amerika'da okuyabilirler'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

ADINIZI YAZIN:

tipsiz kadin

14
3
yanıtYanıtla
seba:

Esra erol evlilik programini bitirme kararinda dogru adim atiyor . zaten yeterince para kazandi. artik yardim programlari yapabilir bayanlari bilinclendirecek, bilgilendirecek programlar yapabilir artik ona bu uyar. hayirli olsun.

11
4
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

EVLİ BİR KADINA BÖYLE DEMEKTE BİZİM TÜRKLERE YAKIŞIR ZATEN

1
10
yanıtYanıtla
NN:

BIR DEFA SEN MAHKEMELIK OLDUN SABIKAN VAR ISTERSEN DEGISTIR YINE MAHKEME SENI BIRAKMAZ ESRA GIT COCUKLARINA BAK

7
3
yanıtYanıtla
neden amerikada:

türkiyede okul yokmu siz bu ülkeden hortumlayip neden yabanci ülkelere aktariyorsunuz bu memlekete niye bukadar garez yapiyorsunuz memleketi dimdizlak cikarip parayi yabanciya yedirmek bence vatanhainligi

9
0
yanıtYanıtla
tayyip erdogan:

3. cüyü dogur ondan sonra hangi cehenneme gideceksen gidersin

8
1
yanıtYanıtla
NN:

HERGUN MAHKEMELERDE TEBLIGAT ALIYORMUS BU KADIN SABIKALI BELKI HAPISTE YER

4
4
yanıtYanıtla
dost:

aha bi orasi kalmisdi katilmadiginiz orasi copcatan yeri deyilki

1
0
yanıtYanıtla
SES:

Bu karının para için yapmayacağı şey yokkkk . . . . . bakın yazıyorum buraya bu kadın kesinlikle bu proğramı bırakmaz. . .

0
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ayak yapıyor, Acuna bize rakip Proğramlar yapma diye Mesaj gönderiyor. Songül Karlıdan korkmayamı başladılar nedir?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title