Haberler

Esra Erol'a Uyarı: Dikkat Edin Sizi de Çarpmasın!

Güncelleme:

25 yıllık evliliğini bitirmek istemeyen Ertuğrul Bey, Esra Erol'dan yardım istedi.

ESRA EROL'U UYARDI

Cuma günü Esra Erol'un telefonlarına çıkmayan Bediha Hanım, bugün canlı yayına bağlandı. Telefonda, eşi Ertuğrul Bey'e ağzına geleni söyleyen Bediha Hanım, Esra Erol'u da "Dikkat edin sizi de çarpmasın" diye uyardı.

Kaynak: Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

ahmet:

esra erol işin gücün yalan dolan hersey ayarlı kime neyi anlatıyosunuz siz yıl 2014 olmus bunları izleyen kadınlar aynı arkadasın dediği gibi cocuklarınızla ilgilenin baska işinizmi yok yazık günah ZAMAN KAYBI ZAMAN İSRAFI

38
0
yanıtYanıtla
ENGİN:

BU KADININ SUNDUĞU PROGRAM VE BUNA BENZER PROGRAMLAR DERHAL KALDIRILMALI. . . .

34
1
yanıtYanıtla
melek:

NELERLE UĞRAŞIYORUZ YAZIK . . . . . .

32
2
yanıtYanıtla
Bu programlar kaldırılsın:

Bu seviyesiz programı izleyen kadınlar ne diyeyim ki ben size ülke kalkınmıyosa gelecek nesilleri yetiştiren annelerin bu saçma şeylerden kafalarını kaldırıp çocuklarıyla ilgilenmemesindendir.

31
1
yanıtYanıtla
gerçek:

özel yaşantı kalmamış. esra kimde özelinizi onunla paylaşıyorsunuz. insan eskiden sıkışınca allaha koşardı. şimdi esraya koşuluyor.

27
1
yanıtYanıtla
dursun yenıhan:

dursun yenıhan kardesım esra erol kanal kanal gezer para sına bakarda bızımkıler nealıyo ona bakıyorlar orasını dusunmemız lazım hatun parayı goturuyo bızım salaklarda reytın yaptırıyo

19
1
yanıtYanıtla
Hamza pasa:

Haberler. com artık gündemin dısına çıkmıs görünüyor bu yaptıgı haberler işe. baslıkla konu içeriği hiç birbirini tutmuyor acıyorum

12
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu programlar yanlış kalksın

12
1
yanıtYanıtla
ahmet:

cem yılmazın dediği gibi kaynım bana atladı o sekilde bir program artık bu

9
2
yanıtYanıtla
Naz:

Esra Erol iyi bir sunucu, hayır işerini de çok güzel yapıyor, ama gerçekten de bu tür programlar kalkmalı. . . insanlara daha eğitici programlar sunulmalı.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title