Haberler

Esra Ceyhan Darıca'da Sevenleriyle Buluştu

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, eski TV sunucusu Esra Ceyhan’ı ağırladı.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, eski TV sunucusu Esra Ceyhan'ı ağırladı. "Aile İçi Çocuk Eğitimi" söyleşisi ile Darıcalı hayranlarıyla buluşan Esra Ceyhan, ailelere önemli mesajlar verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da katıldığı programa yoğun ilgi gösteren Darıcalılar, zaman zaman sordukları sorularla merak ettikleri konulara cevap ararken, Esra Ceyhan, insanların geleceğini şekillendiren çocukluk evresinin önemine değinerek, ailelere bu süreçte çocuklarıyla olan iletişimlerinin ve davranışlarının önemini anlattı.

Ailelere çocuk yetiştirme konusunda önemli bilgiler veren Ceyhan, çocuklarla iletişimde beden dilinin önemine değindi. Ceyhan "Aileler olarak yaptığımız ve söylediğinizin birbiriyle örtüşmesi gerekiyor. Çocuklarımıza dedikodu yapma deyip kendimiz yapıyorsak çocuklarımıza karşı inandırıcılığımız kalmaz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın inanç dünyasını da geliştirmek gerek. Bir çocuğun ahlaklı olması, yalan söylememesi son derece önemli. Çocuklarımıza karşı şeffaf ve dürüst olursak çocuğumuzla hiçbir sorun yaşamayız" dedi.

Çocuklara iyi davranmanın önemine de değinen Ceyhan, "Ebeveynler olarak çocuklarımıza kötü davranırsak çocuğun davranışları da olumsuz yönde değişir.Bizler çocukların rol modelleriyiz. Yaptığınız her yanlış davranışı maalesef ki çocuklarımızda da görüyoruz. Çocukların hatalarını konuşarak düzeltmeliyiz. Onlardan yanlış bir söz ve hareket duyduğumuzda da, şiddet göstermemeli ve problemi konuşarak çözmeliyiz" diyerek ailelere çocuk yetiştirme ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Programın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın eşi Teslime Karabacak verdiği bilgilerden dolayı Esra Ceyhan'a teşekkür ederek, bir çiçek takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Adnan Menderes Esra Ceyhan Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

onur atay:

nıye bukadar narın olmuşsun nıye bukadar gup guzel olmuşsun benınçıldırtıyon senın okadaeeer çoksevyom yınde sevyom sevyom varmıdıyeceyın senınsevyom

0
0
yanıtYanıtla
onur atay:

merhaba her geçen gun bıraz dahı guzelıyın guzelık katmış benın o guzelıyın bıraz dahı bag lamış bıraz dahı senı çok sevmeyı sevmete sevk etmış o keşke benındesenın gıbı bır candan sevenın olsaydı ama nerde senısevyom guzeşösın sen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title