Haberler

Esra-Ceyda Ersoy Kardeşlerin Olay Fotoğrafları Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, tatilde paylaştıkları fotoğraflara yorum yapan Aşkım Kapışmak'a dava açmaya hazırlanıyor.

Magazin dünyasının renkli kardeşlerinden Esra ve Ceyda Ersoy, Aşkım Kapışmak'ın kendileri hakkında yaptıkları yoruma tepki gösterdi. Esra- Ceyda Ersoy kardeşler, geride bıraktığımız günlerde bir ayakkabı markasının veliahtı Taha Özer ile birlikte Mykanos'a tatile gitti.

RESİMLERİ ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Buradaki tatillerinden en özel kareleri takipçileriyle paylaşan kız kardeşler, pek çok eleştiri de almışlardı. Özellikle 165 Euro'luk hamburgerleri ve binlerce euroluk doğumgünü kutlaması masraflarıyla pek çok yerde haber olan Esra ve Ceyda Ersoy sosyal medya hesaplarından haklarında yapılan eleştiriler için 'özel hayatımızda ne yaptığımız bizi ilgilendirir' şeklinde bir açıklamada bulunmuşlardı.

"BU YAPTIKLARI EDEPSİZLİK"

Ancak onların bu açıklamalarına rağmen hiç beklemedikleri bir suçlamayla karşılaştılar. Renkli Sayfalar adlı programa katılan Aşkım Kapışmak burada, Esra ve Ceyda Ersoy'un haberleri hakkında yorumda bulunarak 'bu yaptıkları edepsizlik' şeklinde konuştu. Bu yorumdan haberdar olan Esra-Ceyda Ersoy da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla bu durumu kınadıklarını belirterek Kapışmak hakkında hukuki işlem başlatacaklarını duyurdular.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aşkım Kapışmak Ceyda Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Hatice Sendil:

Bir avrupali olarak bende bunlarin davranislarini rezalet olarak goruyorum!!!

31
0
yanıtYanıtla
Srs:

ülkemizden halen şehit haberleri gelirken bu yaratıkların farklı bir sınıfta değerlendirilmesi lazım diye düşünüyorum. . .

25
2
yanıtYanıtla
....Mobil-IOS:

Suç sizde değil size haber değeri veren bizim gibi gerizekalı koyun sürüsünde ...

23
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title