Haberler

Esogü Öğrencilerinden Eğitime Büyük Katkı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinin “Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi” dersi kapsamında hazırladıkları materyaller ile Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hazırladıkları poster çalışmaları ve materyaller, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu fuaye alanında sergilendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinin "Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi" dersi kapsamında hazırladıkları materyaller ile Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırladıkları poster çalışmaları ve materyaller, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu fuaye alanında sergilendi.

Serginin açılışına YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Acat, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Turan, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı. Açılan sergi ile hakkında konuşan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esra Eren, üniversite-okul işbirliğinin güzel bir örneğini gösterdikleri için öğrencilerini tebrik ettiğini söyledi. Eren, "Başta dekanımız olmak üzere çalışmaya desteklerini esirgemeyen Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Keskin ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eren, öğrencilerin yaptığı çalışma hakkında ise, "Öğrencilerimiz, sınıflarında etkileşimli tahtaların ve tabletlerin bulunduğu Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile ön görüşmeler yaptı. Öğretmenlerin etkileşimli tahtalarda ihtiyaç duydukları materyalleri belirledi. Okulun öğretmenleriyle işbirliği içinde Coğrafya, Matematik, İngilizce, Arapça ve benzeri dersler için ses, görsel, animasyon ve benzeri unsurlarla zenginleştirilmiş interaktif (etkileşimli) materyaller geliştirdiler. Çalışmaya katılan öğretmenler bu materyalleri derslerinde kullandılar" diye belirtti.

Öğretmenlerden aldıkları geri bildirimlerden de son derece memnun olduklarını bildiren Eren, öğretmenlerin bu materyalleri kullanarak işledikleri derslerin daha keyifli geçtiğini, öğrencilerin konuyu kavramalarını kolaylaştırdığını, ilgi ve motivasyonlarının artmasına yardımcı olduğunu ifade etti. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Esra Eren, Eğitim Fakültesi olarak, kendileriyle birlikte çalışmak isteyen bütün okullara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Esra Eren Sarar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title