Haberler

Esogü Ieee Komitesi'nin "Kişisel Gelişim ve Kariyer Tiyoları" Paneli

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Komitesi, ’’Kişisel Gelişim ve Kariyer Tiyoları’’ konulu bir panel düzenledi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Komitesi, "Kişisel Gelişim ve Kariyer Tiyoları" konulu bir panel düzenledi.

Panele, Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Sevim Salkım, Admin Bilişimin kurucusu Ayşe Işıl Gelişim Gezginlerinin kurucusu Meral Dal, Eskişehir Tepebaşı Kaymakamlığından EVS Yetkilisi Süleyman Ünalan katıldı. Katılımcılar çalıştıkları iş kolunu tanıtarak kariyer süreçlerini anlattılar.

Panel sonunda konuşan TEV (Türk Eğitim Vakfı) Eskişehir Yürütme Kurulu Başkanı Sevim Salkım yaptığı konuşmada, "ESOGÜ'nin IEEE öğrenci kolunda görev alan öğrencilerin kendi imkanları ile böylesi güzel organizasyonları başarmış olması bizleri mutlu etti" dedi.

Bu organizasyonu gerçekleştiren ESOGÜ IEEE Komite Başkanı Beril Çiftçi, dünyanın önde gelen teknik organizasyonlarından biri olan IEEE çatısı altında oluşturdukları programın yararına değinerek katılımcılara teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title