Haberler

ESOGÜ'de Türkolojide Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi

Güncelleme:

Eskişehir'de Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu desteği ile 'Türkolojide Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi' düzenlendi.

Eskişehir'de Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteği ile 'Türkolojide Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi' düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) Farabi Salonu'nda gerçekleştirilen ve proje koordinatörlüğünü ESOGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Boz'un yaptığı eğitimde, eğitmen ve danışman olarak Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. F. Mutlu Binark ve Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Gürer Gülsevin de görev aldı. Seminer süresince katılımcılara TÜBİTAK araştırma projesi hazırlama teknikleri hakkında bilgi verildi ve proje önerileri değerlendirildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan farklı üniversitelerdeki araştırma görevlisinden profesöre çok sayıda akademisyene, ESOGÜSEM Harezmi Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Katılımcılar, eğitimin çok başarılı geçtiğini belirterek, ESOGÜSEM ve ESOGÜ'ye kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkiye Farabi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title