Haberler

Esogü'de "Model Birleşmiş Milletler Toplantısı" Düzenlenecek

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) “Model Birleşmiş Milletler Toplantısı” düzenlenecek.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) "Model Birleşmiş Milletler Toplantısı" düzenlenecek.

ESOGÜ Eskişehir sekretaryasını yürüttüğü "Turuncu Etkinlikler" aktivizm kampanyası kapsamında, "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddete Sessiz Kalmayın" temasıyla ESOGÜ Rektörlüğü'ne bağlı Diplomasi ve Model Birleşmiş Milletler Kulübü tarafından düzenlenen "ESOGÜ Model United Nations MUN" - "ESOGÜ Model Birleşmiş Milletler" toplantısı, ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2-4 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Toplantının açılışı 02 Aralık 2016 Cuma günü saat 10.30'da yapılacak.

ESOGÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri ile ESOGÜ'de öğrenim gören farklı ülkelerden öğrencileri bir araya getirecek olan MUN; üniversiteler, eğitim kuruluşları ve dünyanın pek çok akademik otoritesi tarafından öğrenciler için en prestijli akademik aktivitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Konferanslar sonucunda çıkan çözüm önerileri BM'ye ulaştırılarak gençlerin bu konudaki görüşleri karar alıcılara bildirilmektedir. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Birleşmiş Milletler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title