Haberler

Eso'dan İso 500 Listesine Girmeyi Başaran Sanayicilere Ziyaret

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO 500 listesine girmeyi başaran sanayicileri ziyaret etti.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO 500 listesine girmeyi başaran sanayicileri ziyaret etti.

ESO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaret kapsamında TUSAŞ Genel Müdürü Akın Duman, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Peyman Kuruyemiş AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevzat Mutlular'ı ziyaret eden Özaydemir ve yönetim kurulu üyeleri, firma yetkililerine bir de plaket takdim etti.

Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Özaydemir, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ve Türkiye sanayinin ulaşmış olduğu yeri objektif bir şekilde ortaya koyması bakımından İSO 500 çalışmasının önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Listeye giren firmalarımız şehrimizin yüzünü ağartan, global rekabette dünya çapında başarılı olmuş firmalarımızdır. Kendilerini ile ne kadar övünsek azdır. Ayrıca Eskişehirli firmalarımız ile Eskişehir'de üretim tesisi bulunan firma sayısındaki artış ilimiz için önemlidir. Kendilerini canı gönülden kutlarım ederim."

Ziyaretlere Özaydemir'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kadıoğlu, Ertuğrul Tezgören, Sinan Musubeyli, Ahmet Arıkan, İsmail Kunduracı ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Heper katıldı.

Muhabir: Fatih Doğan

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title