Haberler

Esnaftan Başkan Akaydın'a Teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Mehmet Akif Caddesi esnafını ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Mehmet Akif Caddesi esnafını ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Mehmet Akif Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Akaydın, esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Bankta oturan vatandaşlarla sohbet eden Akaydın'a vatandaşlar halk yoğun ilgi gösterdi. Başkan Akaydın, vatandaşlarla bol bol sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, daha sonra Dokuma Bölgesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Akaydın'a CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner de eşlik etti.

CADDE DÜZENLEMELERİ DEVAM EDECEK

Esnaf Başkan Mustafa Akaydın'a cadde düzenlemelerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmaların devamını istedi. Akaydın, cadde düzenlemelerinin şehrin çehresini değiştirdiğini belirterek, "Her zaman esnafımızın yanındayız. Yaptığımız proje ve çalışmaları esnafımıza sorarak, birlikte yapıyoruz. Caddelerimiz vatandaşların rahatça yürüyebildiği, dinlenebildiği yerler oldu. Kent merkezinin cazibesi artarken esnafın da yüzü güldü. Esnaf mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Birçok esnafımız cadde düzenlemelerin kendi bölgelerine de gelmesini istiyor. Bu çalışmalar devam edecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title