Haberler

Esnaflara Uyum ve Yetenek Semineri

Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği, tarafından Adaptesk Projesi kapsamında eğitim ihtiyaç analiz toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği, tarafından Adaptesk Projesi kapsamında eğitim ihtiyaç analiz toplantısı gerçekleştirildi.

Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Almanya'dan katılan eğitimci ve projeciler, Şanlıurfa'daki esnaf odalarının başkanları ve esnaflar katıldı. Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, "Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı olarak Türkiye çapında, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) koordinatörlüğünde Şanlıurfa dahil olmak üzere 8 ilde Avrupa Birliği Projesi Adaptesk adıyla esnafın birlikteliği için bir proje gerçekleştirildi. Bu projeden yaklaşık Türkiye genelinde 23 Bin Esnaf ve Sanatkar faydalanacaktır. Bunun için Şanlıurfa İlimizde odalarımızın, odalarımızda çalışanlarımızın, genel sekreterlerin, ilimizin ihtiyacı olan eğitimlere ulaşması yönünde en verimli eğitimler neler olabileceği konusunda yabancı uzmanlarımızla birlikte bir eğitim ihtiyacı analizi gerçekleştiriyoruz. Burada oda başkanlarımıza, kurum yöneticilerimize, genel sekreterlerimize ve çalışanlarımızla fikir alış verişi içerisindeyiz. Bu eğitim çalışmasından sonrada eğitim ihtiyacı analiz sonuçlarına göre de ilimizde eğitimlerimiz başlatmış olacağız. Projenin toplam bütçesi 7 Milyon Euro'dur. Şanlıurfa esnafını birlikteliği açısından bir ilk oldu" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Şanlıurfa Almanya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title