Haberler

Esnafın Otoparkçılar Tarafından Darbedilme Anı Güvenlik Kamerasında

Görüntü Dökümü: Esnafın dövülme anı güvenlik kamerası Esnaf Ö.Y,'nin olayı anlatması Otoparkçılar detay Esnafın otoparkçılar tarafından darbedilme anı güvenlik kamerasında Ankara'da aracını yol kenarına park eden esnafa otoparkçıların saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntü Dökümü:

Esnafın dövülme anı güvenlik kamerası

Esnaf Ö.Y,'nin olayı anlatması

Otoparkçılar detay Esnafın otoparkçılar tarafından darbedilme anı güvenlik kamerasında

Ankara'da aracını yol kenarına park eden esnafa otoparkçıların saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, esnaf Ö.Y, Altındağ Hamamönü Talatpaşa Bulvarı'nda bir arkadaşına aracıyla malzeme bırakmaya gitti. Otoparkçılarla park ücreti konusunda tartışan Ö.Y, burada 4-5 kişilik bir grup tarafından darbedildi. Ö.Y'nin darbedilme anı ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Esnaf Ö.Y, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tanımadığı kişilerin park ettiği aracı için kendisinden otopark ücreti istediğini söyledi. Bu konuda tartıştıklarını anlatan Ö.Y, "Ben burada bir çok insanın mağdur olduğuna da şahit oldum. Görüntülerde de gayet açık görülüyor, arabamızdan dövülerek geliyorum. 4-5 kişi tarafından öldüresiye dövülüyorum" dedi.

Olayla ilgili şikayette bulunduğunu ifade eden Ö.Y, yetkililerin konuya duyarsız kalmamasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title