Haberler

Esnafa Bayram Denetimi

Güncelleme:

Ergani Belediyesine bağlı zabıta ekiplerince, Kurban Bayramı öncesi ilçede gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerlerine denetim çalışması gerçekleştirildi.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince, Kurban Bayramı öncesi ilçede gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerleri ile kasaplara yönelik denetim çalışması gerçekleştirildi.

Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde, başta kasaplar olmak üzere, ilçe merkezinde faaliyet yürüten gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı. Yapılan denetimleri değerlendiren Zabıta Müdürü Ali Sargül, kurban hizmetlerinin yerine getirilmesi konusunda ilçedeki kasaplara önemli görevler düştüğünü söyledi. Sargül, "Kurban etlerinin parçalanması, muhafazası ve kıyma çekiminin hijyenik ortamlarda yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik ürün satın alabilmeleri ve et yemeleri için zabıta ekiplerimiz bu dönemde denetim çalışmalarına hız vermiştir. Bizim için önemli olan halkımıza hijyenik ortamda kesimi ve satışı yapılan etlerin ulaştırılmasıdır. Özellikle kaçak kesimlerin üzerinde hassasiyetlere duruyoruz. Rastgele yerlerde kesimi ve satımı yapılan durumlarda vatandaşlarımızdan da duyarlılık beklemekteyiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Diyarbakır Ergani Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title