Haberler

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden Ziyaret

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, kısa süre önce Konyaaltı İlçe Tapu Müdürlüğü görevine atanan Nergiz Kara’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, kısa süre önce Konyaaltı İlçe Tapu Müdürlüğü görevine atanan Nergiz Kara'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak ve yönetim kurulu üyeleri kısa süre önce Konyaaltı İlçe Tapu Müdürlüğü görevine atanan Nergiz Kara'yı ziyaret etti.

Vatandaşların Konyaaltı İlçe Tapu Müdürlüğü'nün hizmetlerinden memnun olduğunu belirten Kolpak, kooperatif olarak her zaman işbirliği içinde çalışmak istediklerini söyleyerek, "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara ise, "Hedefimiz, tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak seri ve kaliteli bir şekilde hizmet vermek" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title