Haberler

Esnaf, Tarhan'a Dert Yandı

Güncelleme:

Tahsin Tarhan'ın Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesinde ki esnaf gezisinde bütün esnaf AKP'li İzmit Belediyesinin Tarhan'a şikayet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'ın Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi'nde ki esnaf gezisinde bütün esnaf AKP'li İzmit Belediyesi'nin Tarhan'a şikayet etti.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan seçim çalışmalarına İzmit Mehmet Ali Paşa Zincirlikuyu'da devam etti. İzmit'in en eski esnaflarından olan Zincirlikuyu esnafını ziyaret eden Tarhan bir dokundu, bin ah işitti. Her girdiği dükkanda ve mağazada esnafla sıcak sohbetlerde bulunulan ziyarette Tahsin Tarhan esnafa hizmet sözü verdi. Yapılan ziyaretlerde esnafın çok büyük bir kesimi 30 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde CHP'nin adaylarını destekleyeceklerini belirterek Tahsin Tarhan'a destek verdiler. Yapılan ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Tahsin Tarhan, özellikle küçük esnafın büyük sorunlar yaşadığına şahit oldu. Tahsin Tarhan seçimlerde kazanmaları takdirde küçük esnafı kurtarmak için projeler uygulayacaklarını, belediyenin toplu alışverişten ziyade esnaftan alışveriş yapacağını söyledi.

ÜÇYOL PROJESİ TEPKİ ÇEKİYOR

İzmit Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Üçyol projesine tepki gösteren esnafın tümü, "Bu proje yüzünden bizi 1 yılda rezil ettiler. Projenin ihalesinden sonra çalışmalara başlandı, inşaat başladı, biz 6 ay yollar kapandığı için iş yapamaz olduk. Proje tamamlandı, ucubeyle karşılaştık. Bu ucube dükkanlarımızın önünü kapattı. Ürünlerimizi teşhir edemiyoruz. Caddemizin yüzünü kapattılar. Kimse bizi göremez oldu. Eski müşterilerimiz bizi ayakta tutuyor. Bu proje yüzünden biz en az yüzde 30 zarar ediyoruz.

BAŞKAN DESTEK VERDİ

Üçyol projesinin esnafta bıraktığı kötü izleri gören Tahsin Tarhan esnafa seçimleri kazanmaları takdirde Üçyol Projesi'nin kaldırılacağını söyledi. Tarhan yapılacak seçimlerde esnaftan destek isterken seçimleri kazandıklarında Kocaeli'nin ve İzmit'in çehresinin değişeceğini söyledi. Özellikle gençler Tahsin Tarhan'a destek vereceklerinin sözünü verirken Tahsin Tarhan ve Sefa Sirmen'den Kocaelispor'u kurtarmaları konusunda destek istediler. Tahsin Tarhan ise Kocaelispor'un kendi yönetimlerinde şahlanacağını, her türlü desteklerini vereceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Paşa Tahsin Tarhan Zincirlikuyu Üçyol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title