Haberler

Esnaf Kooperatifi Mali Genel Kurulu

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan mali genel kurul toplantısı oda toplantı salonunda gerçekleşti.

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan mali genel kurul toplantısı oda toplantı salonunda gerçekleşti.

Kongrenin divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya yaptı. Mali kongrede geride kalan dönem ibra edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mali kongreye ilişkin raporlar okunarak, oy birliği ile kabul edildi.

Mali kongrede açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Saffet Bulu "Çatalpınar ilçemizde esnaflarımıza 10 milyon TL kredi kullandırdık. İlçemiz adına önemli bir rakamdır. Geri dönüşlerde kredilerde gerçekten çok iyi oldu. Birlik ve beraberlik içinde burada görevimizi sürdürüyoruz. İlçeler arası da dayanışmamız çok iyi. Mali genel kurulumuz tüm üyelerimize ve bizlere hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından kongrede yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. Kongre, başkan Saffet Bulu ve yönetim kurulu üyelerinin tebrik edilmesi ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çatalpınar Ordu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title