Haberler

Esnaf Kaçak Elektrik Kullanmamak İçin Söz Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa Mermerciler Granit ve Karocular Odasının Olağan Genel Kurulunda konuşan oda başkanı Mikail Konak, yeni yapılan mermerciler sitesi için Dicle EDAŞ'ın kendilerine yardımcı olduğunu ifade ederek"DEDAŞ Müdürlerine söz verdik. Kaçak elektrik kullanmayacağız. Kullananında karşısında duracağız" dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Dicle EDAŞ Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ ve Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu da katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mikail Konak, oy çokluğuyla tekrar başkan seçildi.

KONAK: DEDAŞ MÜDÜRLERİNE SÖZ VERDİK

Yeniden başkan seçilen Mikail Konak seçim sonrası yaptığı konuşmada, yeni yapılan mermerciler sitesi için emeği geçen Dicle EDAŞ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Konak, konuşmasının devamında "Bazen basında görüyoruz diyorlar ki enerji sorunu var. Ben mermer satıyorum. Hepimiz mermer satıyoruz. Mermerimizin parasını vermiyorlar. Ondan sonra diyorlar ki mermer sorunu var. Sen önce gel DEDAŞ'ın elektrik borcunu öde. Kayıp kaçaktan bir kere vazgeç. Biz burada DEDAŞ müdürüne söz verdik. Dedik ki biz kayıp kaçak kullanmayacağız. Hepinizin adına ben söz verdim. Kullanmayacağız, kullandırtmayacağız. Kullananın karşısında ben duracağım. Sağolsun Genel Müdürümüz DEDAŞ'ı ayağımıza kadar getirdi. Allah kendilerinden ve DEDAŞ'tan razı olsun" diye konuştu.

DEMİRBAĞ: DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ

Dicle EDAŞ Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ ise, konuk olarak katıldığı kongrede yaptığı konuşmada, yeni kurulan mermerciler sitesinin enerji hatlarını ve trafolarını yaparak enerji sorunlarını çözdüklerini söyledi. Demirbağ, "Burada bize düşen sizlere kaliteli bir enerji vermektir. Bu da bizim görevimizdir. Bölgemize daha kaliteli bir enerji sunmak için buradayız. Mevcut elektrik şebekesinin bakım-onarımını yaparak, yeni yatırım miktarını da ciddi arttırdık. Bu yıl Şanlıurfa'ya 53 milyon TL civarında yatırım yapacağız. Biz yatırımları öz kaynağımızdan yapıyoruz. Ancak, 10 yılda tarife yoluyla geri dönüşü oluyor. Başkanın belirttiği gibi tüm hemşerilerimiz duyarlı davranarak, aldığı enerjinin bedelini öderlerse biz de bölgemize daha fazla yatırım yapma imkânı buluruz. Birde enerji israf yapılmaz ve kaçak kullanılmazsa ihtiyaç kadar kullanılırsa hatlar ve trafolar aşırı yüklenmeyeceğinden arıza sayısı da minimize edilmiş olur. Bu konuda tüm Urfalı hemşerilerimizden yardım bekliyoruz. Bu işi inşallah beraber çözeceğiz. Sanayicilerimizin cihazları hassas olduğu için değil kesintiye dalgalanmaya bile tahammülleri yoktur" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Esin Eroğlu Şanlıurfa Dicle Konak Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title