Haberler

Esnaf İsyan Etti! Kadın Turistlerin Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Antalya Kemer'de hediyelik eşya dükkanından hırsızlık yaptığı tespit edilen iki kadın turist, güvenlik kameralarına yakalandı. İsyan eden esnaf "Kimse gelmiyor, gelen de bunu yapıyor." dedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde hediyelik eşya dükkanından hırsızlık yapan turist kadınlar kameralara takıldı. Olayı birkaç gün sonra fark eden işyeri sahibi durumu polise bildirdi ancak şikayetçi olmadı. Otelden ayrılan kadınlar ise bulunamadı.

6 BİN DOLARLIK SAATİ ÇALDI

Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki bir hediyelik eşya mağazasına giren iki kadın, yaklaşık yarım saat içeride kaldı. Kadınlardan biri çalışanı oyalarken, diğeri ise 600 dolarlık saati çaldı. Çalışanın durumu fark edemediği kadın hırsızlık şüphelileri daha sonra işyerinden ayrıldı. Birkaç gün sonra durumu fark eden işyeri sahibi Ramazan Koç ise güvenlik kamerasını incelediğinde kadınların saati çaldığını belirledi. Bunun üzerine Ramazan Koç, durumu polise bildirdi.

TURİSTLER İRANLI ÇIKTI

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik kameraları üzerinden yaptığı inceleme sonucunda kadınların İranlı olduğu belirlendi. Kaldıkları otelle irtibata geçen polis turistlerin otelden ayrıldığını ve ülkelerine döndüğünü tespit etti. İşyeri sahibinin şikayetçi olmaması üzerine konuyla ilgili herhangi bir çalışma da yapılmadı.

'ZATEN TURİZM KÖTÜ GİDİYOR

İşletme sahibi Ramazan Koç, "Olay 19 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Benim olmadığım bir zamanda. Çalışanım burada yalnızken İranlı 2 kadın dükkanıma geliyor. Biri elemanımı oyalıyor, diğeri ise yarım saat dükkana göz attıktan sonra vitrinde duran yaklaşık piyasa değeri 600 dolar olan saati poşete atıyor. Tabi biz de bunun farkına hemen varamadık. Olaydan 5- 6 gün sonra kamera kayıtlarında bunu gördük. Ondan sonra polisi çağırdık. Araştırdık otellerinin yerini öğrendik ama maalesef otelden ayrılmışlardı. Türkiye vatandaşı olmadıkları için de bir şey yapamıyoruz. Üzgünüz zaten turizm kötü gidiyor, zaten işlerimiz iyi değil bir de böyle olayların yaşanması bizi daha çok üzüyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ramazan Koç 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (19)

YARABBİM BİZİ AKP-DEN KORU YARABBİM:

DÜNYADA VE TÜRKİYEDE NE KADAR HIRSIZZEKALI VARSA HEPSİ AKP-DE YUVALANMIŞ YARABBİM AKP ÖNCESİ ESNAF DÜKANINI AÇIK BIRAKIP NAMAZA GİDİYORDU SABAHLARI SAAT 4-TE 5-TE EKMEKLER SÜTLER BAKKALLARIN ÖNÜNE BIRAKILIYORDU HERKES HARAMI HELALI BİLİYORDU YARABBİM HIRSIZZEKALI AKP-LİLERİ CEHENNEM İLE SINA YARABBİM AMİİİN

8
8
yanıtYanıtla
durum iyi değil:

Türkiyede her yer sinek avlıyor, kapanan işyeri, dükkan, mağaza sayısı artıyor. Havuz medyası tersini söylese de durum iyi değil

11
4
yanıtYanıtla
yok 60 bin dolar ):

ya bukadarda yalan olur 6 bindolarlık saat orada olurmu olsa olsa 5 tl

13
0
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Bütün ekonomik ve işsizlik rakkamları yalandır. Gayri safi milli hasıla 2015de 806 milyardan 752ye düşdü (dolar). Birde internette ihracat ithal rakkamlarını arayın, fiyasko belli olmasın diye hiç birşey bulunmuyor. : (54. 000. 000. 000 x 3)TL:(1. 300 x 12) TL = 10. 384. 615 yıllık asgarı ücretli işyeri ediyor. Eyy koyunlar, 2015de ihracat 157 milyar dolardan 143 milyara azalmış, birde 2016ıyı bekleyin, ülkeyi maf ettirdiniz. Turizm kayıpları tabiki buna dahil değil. Artık 2016 da ne olacağını kendiniz

8
4
yanıtYanıtla
asd:

eleman eleştireceksen edebinle eleştir. boyunu aşan cümleler kurma. insanları aşağılamayı bırak. sen hangi partidensin kaset partisimi koltuğa yapıştım bırakmam partisimi.

yanıt3
yanıt2
Kemal:

Kazikladiklari Turistlere Sayin bunuda. Ilk baharda Isvicreden Antalyaya Tatile gitim deri ceket yaptirdim 550 Dolara Isvicrede dericiye götürdüm icini acti bakti kaliteli sahte deride. Türkiye Allahtan Müslüman bir Ülke bir de Müslüman olsak kimbilir neler yaparlar.

7
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

başlığı okuyunca hayrete düştüm çünkü avrupalı turist çalmaz müslümanım diyenler yapar maalesef

8
2
yanıtYanıtla
EDEN BULUR:

BU KAFAYI DEĞİŞTİRMEZSENİZ İŞLERİNİZ DAHA KÖTÜYE GİDER. OTELLER YABANCILARA DAVRANDIĞI GİBİ KENDİ VATANDAŞINA NAZİK DAVRANMAZSA, MALİYETİ 1 LİRA OLAN GÖZLEME ÇAYI 25 LİRAYA SATARSA. . . BU SENİN SON SATIŞIN OLUR. DAHA ÇOK AĞLARSIN

8
1
yanıtYanıtla
halil:

3 liralık birşeyi 30 liraya satmakta ayrı bir hırsızlıktır

9
0
yanıtYanıtla
TuristÖmer:

La 6 Lira bile degildir o saat. 600 olsa vitrinde sergilerdi.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title