Haberler

Esnaf, Gazeteci Nuh Köklü'yü Kartopu Yüzünden Öldürdü

Güncelleme:

Gazeteci Nuh Köklü, Kadıköy'de kar topu oynarken, kartoplarından birinin vitrinine gelmesine sinirlenen esnafın saldırısıyla kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Gazeteci Nuh Köklü'nün de aralarında bulunduğu bir grup akşam saatlerinde Kadıköy'de kartopu oynarken, kartoplarından birinin vitrinine gelmesine sinirlenen bir esnafın saldırısına uğradı. Bıçaklı saldırı sonrası Nuh Köklü hayatını kaybetti.

KAR TOPU OYNADILAR

Gerçekgündem'in edindiği bilgiye göre olay şöyle gelişti:

Gazeteci Nuh Köklü ile kız arkadaşı saat 22:00 sularında Kadıköy'ün Yeldeğirmeni Semti'nde bulunan Dayanışma Evi'nden çıktı. Bu sırada, sokak karın biriktiğini gören Köklü ve kız arkadaşı kar topu oynamaya başladı.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Köklü'nün attığı kar toplarından biri çevredeki esnafın vitrinine denk geldi. Bunun üzerine dükkanından çıkan esnaf, Nuh Köklü ve kız arkadaşına saldırdı. Kız arkadaşını kaldırmak için arkasını dönen Nuh Köklü, esnafın arkasından saldırması sonucu kalbinden bıçaklandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Nuh Köklü, kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Köklü 23:50'de hayatını kaybetti. Köklü'nün naaşının Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (226)

çewlik12mobilWeb@haberler.com:

Benim esnafım benim polisim dersen olacağı bu. Pompalı tüfekle, palayla, satırla saldıran esnafa polisten destek gelirse olacağı bu.

42
20
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ODA AKILLI DURSAYMIŞ. NE ÖYLE BEBELER GİBİ

2
53
yanıtYanıtla
O ne Mobil-IOS:

Akpli zihniyeti öldürmüstür onlar sever dövmeyi palayı kafa .......

21
18
yanıtYanıtla
geziciler yuzunden:

geziciler yuzunden her gun eylem HER GUN EYLEM bu MILLET bu HALK artik eylem zivirtisini duymak gormek istemiyor tadini acayip kacirdiniz geziciler

25
11
yanıtYanıtla
ismlmobilWeb@haberler.com:

ben halk otobüsü şoförüyüm sol cam acikti kar topu oynayan veletler acik camdan iceriye tam kafama kartopunu attilar neye ugradigimi şasirdim ama çocuklara tebessum ettim sinirlenmedim bile. o kartopunu yuzume atan çocuk degilde adam olsaydi iner aşagi altina işetirdim o adami.. demek istedigim şu koskoca adam gecenin bi vakti disari cikiyo sevgilisiyle oyun oynuyo adamin vitrinine atiyo ben olsam bende o sinirle koskoca adamin kartopuyla ne isi var diyerek saldirirdim o adama ama öldürmezdim sadece canini acitirdim. lutfen cocuk olmayalim kartopu cocuk oyunudur

1
34
yanıtYanıtla
doruk:

sana, bir psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim

yanıt23
yanıt0
Metinm@m.m:

Sen manyakmisin kardedisim Niye kartopu oynamayicam kafayimi yemissin sen hic bisey yapamasin yapacagin gidip sikayet edersin rahatsiz ediyor diye senin gibi geri zekalilar azalmadikca türkiyenin hali kötü

yanıt20
yanıt0
selin:

@İSML diyorsun ki ''öldürmezdim sadece canini acitirdim''. hiç bir yetişkin bilerek bir otobüs şoförüne kartopu atmaz. gelirse, kazayla gelir. ha, bilerek atıyorsa vardır bir psikolojik sorunu. öyle adam da zaten dövülmez. ayrıyeten, sen şiddete baya eğilimli görünüyorsun biraz sağduyulu olmaya çalış

yanıt14
yanıt0
derya:

bu halk otobüsü şoförü şahıs bir dolmuşun şoförü de olabilirdi gibime geliyor

yanıt11
yanıt0
tunç:

piskopat mısın nesin ????

yanıt13
yanıt0
Metinm@m.m:

Sen manyakmisin kardedisim Niye kartopu oynamayicam kafayimi yemissin sen hic bisey yapamasin yapacagin gidip sikayet edersin rahatsiz ediyor diye senin gibi geri zekalilar azalmadikca türkiyenin hali kötü

20
0
Tüm 226 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title