Haberler

Esnaf Fbm ile Güzelleşecek

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, kendilerine kayıtlı yaklaşık 50 bin esnaf için Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği ile estetik operasyonlar için anlaşma sağladı.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, kendilerine kayıtlı yaklaşık 50 bin esnaf için Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği ile estetik operasyonlar için anlaşma sağladı.

Kooperatif binasında gerçekleşen imza törenine Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş ve Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Turgut Ortak katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş, "FBM Estetik Tıp Merkezi olarak hem Samsun'da, hem Türkiye genelinde, hem de özellikle Avrupa başta olmak üzere, tüm dünyadan yaygın bir hasta potansiyeline sahibiz. Özellikle estetik cerrahi alanında, saç ekimi alanında, lazerli estetik uygulamaları alanında, diyet ve zayıflama alanında faaliyet gösteren bir markayız. Bu alanda faaliyet gösteren Türkiye'deki firmalardan en önde gelenlerdeniz. Samsun estetik alanında, sadece Türkiye'de değil, dünyada bilinen bir marka haline geldi. Sağlık Bakanlığımız Türkiye'de 6 ili sağlık turizmi konusunda öncelikli il ilan etti. Bunlardan biri de Samsun. Samsun'a özellikle Almanya başta olmak üzere tüm dünyadan hatta Amerika'dan hastalarımız tedavi olmak amacıyla geliyorlar. Samsun Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile bir anlaşma imzalıyoruz. Bu anlaşmaya göre kooperatifimize kayıtlı yaklaşık 45 bin esnafımıza FBM Tıp Merkezi'ndeki uygulamalarda fiyatlar konusunda kolaylıklar sağlanacaktır. Biz bu anlaşmaları özellikle prestijli, bilinen firmalarla yapmaktayız. Başkanımız Metin Sinecek'in esnafı için FBM Tıp Merkezi ile anlaşmak istemesi bizi de mutlu etti. Sonuç olarak bu anlaşma ile bu kooperatife üye olan esnafımız bizim kliniğimizdeki uygulamalardan çok daha ekonomik koşullarda yarar sağlayacaklardır" dedi.

Esnaflarının FBM Tıp Merkezi ile güzelleşeceğini belirten Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Samsun'da böyle bir kliniğin olması hem Samsun açısından, hem de esnaf ve sanatkarımız açısından büyük avantaj. Esnaf olarak değerli hocamız Hayati Akbaş, esnafın sıkıntılarını iyi bilen biri olarak bizlere yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Samsun'da iyi ki bu klinik var. Esnafımız FBM Estetik Tıp Merkezi'nde genel olarak saç ekimi, estetik cerrahi operasyonlar, zayıflama gibi güzelleştirme uygulamalarından yararlanacaklar" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayati Akbaş Türkiye Samsun Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title