Haberler

Eşme'den Kısa Kısa

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Eşme'de Park açılışına katıldı.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Eşme'de Park açılışına katıldı.

Eşme Elvanlar Mahallesi'nde hayır sever İbrahim Akın tarafından yaptırılan park, Milletvekili Yılmaz, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milletvekili Yılmaz, açılıştaki konuşmasında, hayır sever İbrahim Akın'a ve emeği geçenlere teşekkür edip, Akın'a plaket verdi.

Belediye Başkanı Yıldırım da seçimi tekrar kazanmaları durumunda Elvanlar Mahallesi'ne modern bir düğün salonu yapacakları söyledi. Eşme'deki pazar yerini yerin altına alıp modern kapalı pazar yeri yapacaklarını, üzerine ise şehir meydanı oluşturacaklarını ifade ede Yıldırım, Eşme'yi daha güzel bir ilçe haline getireceklerini ifade etti.

Eşme'de 25. Vergi Haftası

25. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Eşme düzenlenen törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.

Vergi Dairesi Müdürü Hanefi Kılıç, tören sonrası yaptığı konuşmada, Eşme ve köylerinde bin 997 mükellef bulunduğu, 2013 yılında tahakkuk tutarının 36 milyon 504 bin 632 lira olduğunu belirterek bunun 25 milyon 915 bin 888 lirasının tahsil edildiğini söyledi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Dilek Akagün Yılmaz Ahmet Yıldırım Uşak Eşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title