Haberler

Eşme'de Öğrenci Servis Şoförlerine Trafik Eğitimi

UŞAK(AA) - Eşme ilçesinde öğrenci servis şoförlerine yönelik eğitim düzenlendi.

UŞAK(AA) - Eşme ilçesinde öğrenci servis şoförlerine yönelik eğitim düzenlendi.

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından Eşme Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda öğrenci servis şoförlerine eğitim verildi.

Eğitimde polis memuru Muammer Sarıgöl, trafikte uyulması gerekenler kurallarla ilgili hatırlatmalarda bulunarak, şunları söyledi:

"Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine taşınması servis şoförlerinin birinci görevi. Bu işin denetimi ne kadar yapılsa da asıl görevin servis şoförlerinde. Sizler bizlerin en değerli varlıklarını taşıyorsunuz. İnsanlar en önemli varlıklarını size emanet ediyorsa sizlere güveniyor demektir. En küçük ihmal, en küçük dikkatsizlik telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir."

Eğitim çalışmasını Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Güçlü, Emniyet Müdürü Kemal Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kıllı, Esnaf Odası Başkanı Metin Çıvgın, Şoförler Odası Başkanı Evren Dönmez, okul müdürleri de takip etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıgöl Eşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title