Haberler

Esma Esad Haddini Aştı! "Erdoğan'la Ailesi Eğitimsiz ve Zevksiz"

Güncelleme:

Siyasi dedikoduları aktaran İngiliz tarihçi Norman Stone, Suriye Devlet Başkanı Esad'ın eşi Esma Esad "Erdoğanların eğitimsiz ve zevksiz" dediğini aktardı.

Yakınçağ'da Orta ve Doğu Avrupa tarihi konularında uzman İskoç tarihçi Norman Stone, Londra'da günlük yayımlanan uluslarasası İngiliz iş gazetesi Financial Times için bir yazı kaleme aldı. Financial Times'daki yazısında tarihçi Norman Stone, Erdoğan ve Esad ailelerinin birlikte geçirdikleri zaman yüzünden birbirine karşılıklı düşmanlık duyduğunu ileri sürdü. Politik dedikoduları aktaran Stone, tatilin ardından Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bir e-posta gönderen Esma Esad'ın, 'Bir daha Erdoğan ailesiyle birlikte zaman geçirmemesi için yalvardığı; Erdoğanların eğitimsiz ve zevksiz, Tayyip'in hayatında sadece tek bir kitap okuyan haydut, eşinin ise alışveriş takıntısı olmasına rağmen eski kafalı olduğu ve zevksiz giyindiğini söylediğini' aktardı.

"ESMA ESAD'IN ERDOĞAN AİLESİNE YÖNELİK KİŞİSEL ANTİPATİSİ VAR"

Türkiye ve Rusya arasındaki çatışmanın olası nedenleri arasında, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad'ın Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ailesine yönelik kişisel antipatisi gösterildi.

Financial Times'daki yazısında İngiliz tarihçi Norman Stone, Erdoğan ve Esad ailelerinin birlikte geçirdikleri zaman yüzünden birbirine karşılıklı düşmanlık duyduğunu ileri sürdü.

"ERDOĞANLAR EĞİTİMSİZ VE ZEVKSİZ"

Politik dedikoduları aktaran Stone, tatilin ardından Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bir e-posta gönderen Esma Esad'ın, 'Bir daha Erdoğan ailesiyle birlikte zaman geçirmemesi için yalvardığı; Erdoğanların eğitimsiz ve zevksiz, Tayyip'in hayatında sadece tek bir kitap okuyan haydut, eşinin ise alışveriş takıntısı olmasına rağmen eski kafalı olduğu ve zevksiz giyindiğini söylediğini' aktardı.

"PUTİN, HAKARETİ UNUTACAK BİRİ DEĞİL"

Esma Esad'ın bu e-postasının MİT tarafından ele geçirildiğini kaydeden Stone, "Esad, Ruslar sayesinde ayakta kaldı ve Türkler kasımda onların uçağını düşürdü.

"RUS İNTİKAMI, İHRACAT ÇÖKÜŞÜYLE BAŞLADI"

Vladimir Putin, hakareti unutacak kişi değil. Bir kitaptan fazlasını okudu, birçok dilde konuşuyor. Rus intikamı, ihracat çöküşüyle başladı. Rus turistlerin eksikliği, Antalya'da turizm sektörünün çöküşü demektir" diye konuştu.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Esma Esad Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

sadas Mobil-ANDROID:

Tinnnn pis diktatör halkinin katili adi Esat ve sülalesi

0
0
yanıtYanıtla
cMobil-ANDROID:

Höt, seviyesize bak hele. tayyip dünya lideri Senin haddinemi tayyibi konuşmak.

0
0
yanıtYanıtla
cihat Mobil-ANDROID:

sayın devlet başkanmz ve ailesinin zevksiz olmasının tek sebebi islamın ahlakını benimsiyor olmasndan kaynaklnr . islamda ise savurganlık israf değil az ile varolan ile yetinmeyi esas almştr... eğitmsz olsaydı örnek devlet başkani olmazdi..

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet dikeçMobil-IOS:

Köpekler siz recep tayip erdoğana kurban olursunuz

0
0
yanıtYanıtla
Remzi GÜZELMobil-ANDROID:

Sen ve kocan zevkli olduğunuz içinmi bu hallerdesin salak

0
0
yanıtYanıtla
MaktıMobil-IOS:

Osst gübek

0
0
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

senin gibi edepsiz değiller ama

0
0
yanıtYanıtla
sen Erdoğan a kurban olMobil-ANDROID:

katiller

0
0
yanıtYanıtla
nurMobil-ANDROID:

vallahi cok dogru soylemis

0
0
yanıtYanıtla
İlhan beyMobil-IOS:

Katil aşalıksın sen ve eşin lyanetlersiniz Allah belanızı versin sizin katiller kan emiciler...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title