Haberler

Esma Biltaci'de Yeni Dönem

Güncelleme:

Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü ve Çocuk Sokağı yeni eğitim dönemine büyük bir coşkuyla başladı.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü ve Çocuk Sokağı, yeni dönemde de eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin ilk ve tek Çocuk Sokağı'na sahip Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü, 3-6 yaş arasındaki çocuklara eğitimi ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

EĞLENCELİ VE RENKLİ ETKİNLİKLER

Haziran ayına kadar devam edecek yeni eğitim döneminde çocuklar; santraç, dama, matematik, tiyatro, sinema ve gezi gibi birbirinden eğlenceli ve renkli etkinlikleri edinecekleri yeni arkadaşlarıyla tecrübe edecekler. Uzman öğretmen kadrosuyla eğitim veren Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü, yeni dönemde çocuklara oynanacak akıl oyunları ile beyin jimnastiği yapma imkanı sağlayacak.

ANNELER UNUTULMADI

Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü'nde çocuklar eğitim alırken, anneleri ise Kadın Kafe bölümünde; pasta ve kurabiye, iğne oyası, okuma yazma kurslarına katılabilecekler. 850 üye ile kocaman bir aile olan Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü ve Çocuk Sokağı, bu sene de geniş eğitim ve etkinlik programları ile dopdolu bir yıl geçirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Esenler Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

esma:

bağlı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title