Haberler

Eşlerinden Maden İşçilerine Sürpriz Ziyaret

Çayeli Bakır İşletmelerinin düzenlediği "Çalışanların Eşleri için Yeraltı Turu" organizasyonu kapsamında eşleri, maden işçilerini 600 metre derinlikteki madende ziyaret etti.

İşletmede çalışan 4 madencinin eşi, yer altına iniş konusunda kapsamlı güvenlik bilgileri aldıktan sonra kişisel koruyucu ekipmanlar giyerek madene indi. Habersiz bir şekilde eşlerini karşılarında gören madenciler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Maden işçisi Gökhan Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir ziyaretin olabileceğini hiç düşünmediğini belirterek, "Çok az madenciye nasip olacak bir olay. Bizim için hem motivasyon hem de moral oldu hem de bizim burada çalışma şartlarımızı görüp dışarıda destek olmaları için güzel bir şey. Ben çok mutlu oldum ve sevindim. Umarım diğer madenci arkadaşlarımıza da nasip olur." dedi.

Dilek Çakır ise kendisi için heyecanlı bir gün olduğunu ifade ederek, "Mutluyum. Atmosferi görmek güzel. Herhangi bir korku ve endişem olmadı. Eşimi yerin altında gördüm çok mutluyum ve çok güzel. Onun için de bir değişiklik olmuştur. " diye konuştu.

Madencilerden Recep Öztürk de 12 yıldır burada çalıştığına işaret ederek, "Biraz geç oldu ama oldu. 12 yıl sonra eşim yanıma geldi benim içinde sürpriz oldu." ifadelerini kullandı.

Selma Öztürk de eşinin çalıştığı yeri her zaman çok merak ettiğini dile getirerek, "Eşim yaklaşık 12 yıldır madende çalışıyor. Anlattığı ile burayı görmek çok farklı bir duygu. Işık olmadan çalışmak zormuş. Şimdi eşimi daha çok anlıyorum." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Gökhan Çakır Çayeli Bakır Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title