Haberler

Esküder'den Anlamlı Ödül Töreni

Eskişehir Kültür Sanar Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu; Eskişehir’in gönüllü basın mensubu Ertuğrul Altınel’i Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Eskişehir Kültür Sanar Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ; Eskişehir'in gönüllü basın mensubu Ertuğrul Altınel'i Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Dernek binasında düzenlenen törene, ESKÜDAR Yönetim Kurulu ve üyeleri ile şairler, yazarlar ve ozanlar katıldı. Başkan Durusu, ödül töreninde yaptığı konuşmada; " Biz ESKÜDER olarak Eskişehir'de büyük bir kültür sanat grubuyuz. Eskişehir'imizin kültürüne, sanatına hizmet eden Eskişehirli şair, yazar ve ozanlardan oluşan kültür ve sanat grubuyuz. Amacımız, Eskişehir'in kültürüne, sanatına hizmet ederek ve bütün renkleri bir araya getirerek Eskişehir'imizin sesini her yerde duyurmak ve yüceltmektir. Eskişehir'de bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarına kültür ve sanat dalında hizmet ediyoruz. Eskişehir'imizin kültür ve sanatına hizmet edenleri dernek binamızda sırayla Teşekkür Belgesi vererek ödüllendiriyoruz. Ertuğrul Altınel de, ESKÜDER'in ve Eskişehir'imizin gönüllü basın mensubudur. Ertuğrul Altınel'in basında 40. yılı olduğundan Teşekkür Belgesi ödülü vermek bize nasip oldu. Kendisini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdik" dedi.

ESKİŞEHİR'İN SESİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Eskişehir'in gönüllü basın mensubu Ertuğrul Altınel'de yaptığı konuşmada; " ESKÜDER'in Eskişehir'de kültür ve sanat dalında yaptığı çalışmaları taktir ediyorum. Uzun yıllar TRT'nin ve Anadolu Ajansı'nın Emirdağ muhabirliğini yaptım. Şimdi de Eskişehir'imizin gönüllü basın mensubuyum. Eskişehir'de bulunan kültür ve sanat derneklerinin sesi olmaya çalışıyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Durusu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title