Haberler

Eskrimciler, Cumhuriyet Kupasında Buluştu

Güncelleme:

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eskrim il temsilciliği tarafından Cumhuriyet'in 91. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Cumhuriyet kupası eskrim müsabakaları bu yılda yoğun katılımla gerçekleşti.

Şehit polis Recep Topaloğlu spor salonunda yapılan turnuva açılış konuşması ve saygı duruşu ile başladı. Eskrim sporuna yeni başlayan 15 sporcu turnuvada ilk maçlarını yapmak üzere piste çıktı. Heyecanlı görünen minik eskrimciler, müsabakaların ardından Cumhuriyet kupası katılım belgesini aldı.

FLÖRE VE GENÇLERDE YAPILDI

Eskrim İl Temsilcisi Nedim Aktürk, Antrenörler Ömer Kılıç, Turgay Tümkuş, Nevin Bayram gözetiminde yapılan Cumhuriyet kupası müsabakalarını, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eskrim branş koordinatörü Mehmet Sümer'de takip etti. Minik eskrimcilerin ardından yıldızlar flöre ve gençler epe branşlarında 16 bayan 18 erkek sporcunun katılımıyla Cumhuriyet kupası maçları yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu eskrimcilerin bir çok kategoride kürsüye çıktı. Sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalya verilerek ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title