Haberler

Eskrim: Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müsabakalardan görüntüler- Ödüllerin verilmesi Eskrim: Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası- Adıyaman'da düzenlenen şampiyona sona erdi Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Adıyaman'da düzenlenen Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müsabakalardan görüntüler- Ödüllerin verilmesi Eskrim: Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası- Adıyaman'da düzenlenen şampiyona sona erdi Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Adıyaman'da düzenlenen Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası sona erdi. Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda 152 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakaların 3. gününde erkekler ve kadınlarda epe ve flöre takım karşılaşmaları yapıldı. Şampiyonanın erkek epe takım kategorisinde Bursa'dan Efsane Eskrim takımı birinci olurken, Mersin'den Mersin Büyükşehir Belediyespor ikinciliği ve üçüncülüğü aldı.Erkekler flöre takım müsabakalarında ise İstanbul'dan Hasal birinci, Mersin Eskrim takımı ikinci, Adıyaman Eskrim takımı üçüncü oldu.Kadınlar epe takım müsabakalarında Mersin Büyükşehir Belediyespor birinci olurken, Adıyaman Eskrim ise ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti.Kadınlar flöre takım müsabakalarında da Kocaeli Kağıtspor birinci, Adıyaman Eskrim ikinci, Trabzon Telekom ise üçüncü oldu.Dereceye giren sporcuların ödülleri, Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Uykun, eski federasyon başkanı Müminhan Bilgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı tarafından takdim edildi.

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Adıyaman Üniversitesi Türkiye Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title