Haberler

Eskkk Mali Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) mali genel kurulu yapıldı.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) mali genel kurulu yapıldı.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen mali genel kurul saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Divan Başkanlığını Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram'ın yaptığı genel kurulda, 2016 yılı çalışma ve denetim kurulu raporu, gelir-gider, yönetim kurulu kararları, 2017 yılı tahmini bütçe oylanarak onaylandı.

Genel kurulda konuşan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, "Ahi Evran geleneğinden gelen, güçlü ilişlerimiz diğer toplumsal örgütlerin dikkatini çekmiştir. Esnaf ve sanatkarlar kooperatifimizin temsilcisi olarak taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Görev aldığımız günden bu güne dek sorumluluk bilinciyle esnafımıza ve sanatkarımıza daha faydalı olma, kooperatifimize daha çağdaş bir yapıya kavuşturmak adına yönetimimiz, denetimimiz ve çalışanımızla yoğun bir çaba içerisindeyiz. Sizden aldığımız güçle her türlü sorunun üstesinden geleceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 19 Şubat tarihinde Adıyaman'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılamak için tüm esnafları toplu açılış törenine davet ederek, esnaf ile belediye arasındaki soruna değindi.

Başkan Kutlu, "Adıyaman esnafına gerçekten minnettarım. Dışarıdan buraya gelen insanların daha bir gün Adıyaman esnafı hakkında kötü konuştuğunu görmedim. Ancak Adıyaman'da yaklaşık 20 civarında esnaf kaldırım işgalini abartıyor. Bunu kendi aramızda halledelim arkadaşlar, yaya trafiğini aksatmayanlara müsaade ediyoruz. Ancak bazı yerlerde kaldırımlar tamamen işgal edilmiş. Bir kamyon sebze meyve koyuyor. Binlerce esnafımız var ama bunu yapan 20 civarında bir esnafımız var. Biz esnafın işi aksasın istemiyoruz ama vatandaşında işi aksamasın. Başkanlarla bu işe bir çözüm bulacağız ancak kurallara uymayanlara sert yaptırımlar uygulayacağız" dedi.

Vali Abdullah Erin ise konuşmasında, "İlimizin ekonomik sosyal anlamda gelişmesi için çalışıyoruz. Memleketimize hizmet etmek için siyasilerimizle, yöneticilerimizle çalışıyoruz. Bunun dışında bir amacımız yok. Esnaflarımızın durumunun iyileştirmesi, en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olan Abuzer Aslantürk, ayrıca eğitim sektörü ve üniversiteyle yakından ilgilenmesi bizleri ayrıca memnun ediyor. Adıyaman kıyılmış tütününün diğer kaçak tütünle karıştırılmaması gerektiğini, vatandaşlarımızın, çiftçimizin neden bu işi yaptıklarını İçişleri Bakanımıza izah ettik. Maliye Bakanımız ve İçişleri Bakanımız bu konuyla ilgili bir araya gelecekler ve inşallah hayırlı bir sonuç alırız" dedi.

Vali Erin konuşmasında ayrıca, TÜİK'in Adıyaman'da ki insanların ortalama yaşam süresi, çocuk sayısı, Cazibe Merkezleri Programı, OSB'nin genişletilmesi ve mermer ihtisas sanayi alanı ile ilgili bilgiler paylaştı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu İsmet Bayram Adıyaman Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title