Haberler

Eskiyen Tankerler Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İl Özel İdaresi ve kapatılan belde belediyelerinden paylaştırma komisyonu tarafından itfaiyeye devredilen 20 adet yangın söndürme tankerinin bakım onarım ve temizliğini yaptı. İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, bakımı yapılan tankerlerin ilgili mahalle muhtarlarına iade edileceğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İl Özel İdaresi ve kapatılan belde belediyelerinden paylaştırma komisyonu tarafından kendisine devredilen 20 adet yangın söndürme tankerinin bakım, onarım ve temizliğini yaptı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na devredilen tankerlerin teslim alındığında kötü durumda olduğunu belirten İtfaiye Dairesi Başkan Ali Gül, "Manisa'nın büyükşehir olmasından önce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan 90 adet yangın söndürme tankerinden 20 tanesi paylaştırma komisyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımıza devredildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Alaşehir, Demirci, Saruhanlı, Soma, Salihli ve Köprübaşı ilçelerimizin eski belde belediyelerinden kalan 20 adet traktör arkası su tankerinin bakım, onarım ve temizliklerini gerçekleştirdik. Yangın Söndürme Tankerleri bakımları yapıldıktan sonra mahalleye dönüşen yerlerdeki muhtarlarımıza iade edilecek. Tankerler yangına ilk müdahalede kullanılacak" diye konuştu.

20 yangın söndürme tankeri hazır durumda

Çalışmayla kullanılamaz hale gelen 20 adet tankeri yenilediklerini ve kullanılabilir hale getirdiklerini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, "İl Özel İdaresi tarafından yapılan 90 adet tankerin 70 tanesi atıl durumda. Biz paylaştırma komisyonuna bu araçların da bizlere devredilmesi talebinde bulunduk ama olumsuz cevap aldık. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na devredilen 20 adet tankeri tekrar kullanılabilir duruma getirmiş bulunmaktayız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title