Haberler

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz yeni fragman

Güncelleme:

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz yeni fragman. 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu kardeşi Necati Şaşmaz'a bırakıp Pana Film ortaklığından ayrılan abi Raci Şaşmaz, 'Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'la sektöre dönüş yaptı.

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz dizisinin fragman videosu ve dizinin içeriği hakkında detaylı bilgilendirme. 2014 yılında yollarını ayıran Raci ve Necati Şaşmaz kardeşler arasındaki soğuk savaş, 'Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz' dizisiyle daha da kızışacak gibi. Pana Film ve 'Kurtlar Vadisi'ni kardeşine bırakıp, başka alanlarda faaliyet gösterme kararı alan abi Şaşmaz'ın çektiği dizinin kadrosu ve setten kareler 'Kurtlar Vadisi'nin ilk yıllarını hatırlattı.

'Kurtlar Vadisi'nde 'Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, ATV'nin dizisinde mafya babası 'Hızır Çakırbeyli' rolünde. 'Kurtlar Vadisi' izleyicilerinin 'Testere Necmi' olarak tanıdığı Tarık Ünlüoğlu 'Ünal Kaptan' ve 'KVP'de üç sezon 'Pala'yı oynayan Yüksel Arıcı 'Vehbi Akyıldız'ı canlandıracak.

DENİZ Çakır'ın 'Hızır'ın eşini oynadığı mafya ve aşk dizisinin yönetmen koltuğunda da 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu üç sezon çeken Onur Tan var. 'Kurtlar Vadisi'nde olduğu gibi 'Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'ın senaryosunu Raci Şaşmaz'la birlikte sezon başında Necati Şaşmaz'la yollarını ayıran 'Vadi'nin eski senaristi Bahadır Özdener yazacak.

Raci Şaşmaz'ın Pana Film'le yollarını ayırdıktan sonra çektiği ilk dizide Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, Tuna Orhan ve Benian Dönmez gibi geniş oyuncu kadrosu var.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz Pana Film Gündem Haberler

500

Yorumlar (20)

Adanalı:

Tükiye ekranları böyle bire projeyi kaldırabilir mi acaba? Müthiş ötesi proje. Kadroya teşekkürler. Film tadında izlemeye doyamayacağız.

0
0
yanıtYanıtla
Levent:

Raci Şaşmaz yaptı mı tam yapar ben bunu bilir bunu söylerim. Herkes işini çok iyi bilir.

0
0
yanıtYanıtla
Raci:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınRaci Şaşmaz yaptı mı tam yapar ben bunu bilir bunu söylerim. Herkes işini çok iyi bilir.

0
0
yanıtYanıtla
Kutsal:

Efsane raci şaşmaz''ı efsane olacak dizisiyle merakla bekliyoruz. Herkesi daha önceki gibi ekranlara kilitleyecek.

0
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Meştek:

Dizi sektörünün efsane ismi Raci Şaşmaz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yine kalemini konuşturdu.

0
0
yanıtYanıtla
Fidan:

Film tadında her hafta dizi izlemenin zevki bir başka olur. Ben tekrar tekrar izleyebilirim Raci Şaşmaz''ın dizisini.

0
0
yanıtYanıtla
Ulubatlı:

Hepimiz böyle bir dizi bekliyorduk ve bunuda Raci Şaşmaz hayata geçirdi. Çok teşekkürler Raci bey.

0
0
yanıtYanıtla
Muhammed Aşıcı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle Raci Şaşmaz söylenmeyenleri söyleyecek.

0
0
yanıtYanıtla
Memocan:

Mafya dizisi deyince akıllara ilk gelen adam Raci Şaşmaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle büyük olay yaratacak.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Aşıcı:

Fenomen senarist Raci Şaşmaz muhteşem bir projeye daha imzasını atıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title