Haberler

Eskişehirsporlu Taraftarlar: Alpay Özalan Bu Şehri Terk Et

TFF 1. Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Eskişehirspor, küme düşme potasındaki Manisaspor'a 5-1 yenilince taraftarlar, "Bu şehri terk et Alpay Özalan" diyerek hocayı istifaya çağırdı.

TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'a 5-1 yenilen şampiyonluk adayı Eskişehirspor'da taraftarlar teknik direktör Alpay Özalan'ı protesto ederek istifaya çağırdı.

"BU ŞEHRİ TERK ET"

Ligde 20. haftaya lider giren Eskişehirspor, sahasında dolu tribünler önünde düşme potasında yer alan rakibi Manisaspor karşısında hezimete uğradı. Maç sırasında kırmızı siyahlı taraftarlar teknik direktör Alpay Özalan'a büyük tepki göstererek istifaya çağırırken, bir grup taraftar da 'Bu şehri şehri terk et Alpay Özalan' tezahüratlarında bulundu.

YANLIŞ KADRO TERCİHİ

Karşılaşmanın ardından Eskişehirspor taraftarlarının futbolcular ve özellikle teknik direktör Alpay Özalan'a olan tepkisi sürdü. Taraftarlar forumlarda genç teknik adamı istifaya davet etmeyi sürdürürken, ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını ancak Özalan'ın yanlış kadro ve taktik tercihi, yıldız oyuncularla iyi anlaşamaması ve teknik direktör olarak yetersizliği nedeniyle Eskişehirspor'u istenilen seviyeye getiremediğini ifade ettiler.

Kariyerinde ilk teknik direktörlük kariyerine bu sezon başında Eskişehirspor'da başlayan 43 yaşındaki teknik adam kırmızı siyahlı takımın başında çıktığı 20 lig maçında 11 galibiyet, 5 yenilgi ve 5 beraberlik elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Alpay Özalan Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title