Haberler

Eskişehirspor Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı Yapıldı

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Eldem, düzenlenen basın toplantısında, yeni yönetim kurulundaki görev dağılımını duyurdu.

İbrahim Eldem, açıklamasında, 51. Olağanüstü Genel Kurul'da yeniden göreve getirilen üyeleri sıraladı. Eldem, yeni yönetim kurulundaki görev dağılımını şöyle açıkladı:

"Başkan Mesut Hoşcan, Başkan Vekili (Teknik) Ahmet Yalçın, Başkan Yardımcısı (İdari) Serkan Gülel, Genel Sekreter Ali İhsan Demirhan, İdari Asbaşkan ve Basın Sözcüsü İbrahim Eldem, Teknik Asbaşkan Bahadır Ünalan, Mali Asbaşkan Bilge Kosbatur, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Yavuz Akpınar ve Ahmet Zeyrek, Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Arı, Temsil ve Dış İlişkiler Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Rıza Soydaş, Yatırım ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Armağan Oturanel, Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ertuğrul Dindar, İktisadi İşletme ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğuş Başkan."

Listede 14 isim bulunduğunu ve 15. isim olan Emre Sarar'ın Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak olan başkanlık seçimlerindeki bir listede yer alacağı için istifasını sunduğunu söyleyen Eldem, "Bildiğiniz üzere federasyon yönetim kurulunda yer almak için başka bir yönetim kurulunda yer alamıyorsunuz. Biz de kendisini anlayışla karşıladık. Kendisine bundan sonrası için başarılar diliyoruz" dedi.

Taraftarın düzenlemiş olduğu 50. yıl organizasyonlarına da değinen Eldem, "50. yılımızı kutladığımız bugünlerde Eskişehir Taraftarlar Birliği'nin yapmış olduğu organizasyonlarla bir kez daha gururlandık. Büyük Eskişehirspor yolunda taraftarımızla omuz omuza olduğumuz bu iki etkinlikte çok başarılı olmuştur. Bizlerin de misafir olarak katıldığı bu etkinliklere yönetim olarak destek verdik ve bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir. Tüm ülkede taraftar olarak parmakla gösterilen bir camiaya sahip olan bizler Eskişehir Taraftarlar Birliği'nin yapmış olduğu organizasyonlar için başkanımız Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu olarak ETB yönetimini ve tüm taraftarlarımızı kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Eldem, Eskişehirspor yönetiminin 50. yıl için düzenleyeceği etkinliklerin de Eylül ayından itibaren devam edeceğini sözlerine ekledi.

KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI

Öte yandan Eldem, takımın kamp programını açıkladı. Eskişehirspor'un bu yılki kamp programı ise şöyle:

2-3 Temmuz Eskişehir'de toplanma, sağlık kontrolleri ve sportif testler

8 Temmuz Kartepe 1. Etap kampı

16 Temmuz Kartepe 1. Etap kamp bitimi

21 Temmuz Avusturya kampı

26 Temmuz Eintracht Frankfurt ile hazırlık maçı

30 Temmuz Kasımpaşa ile hazırlık maçı

2 Ağustos Rapid Wien Hazırlık maçı

3 Ağustos kamp bitişi ve dönüş

7-8 Ağustos hazırlık turnuvası

Bir basın mensubunun, "Transferlerde bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek?" sorusuna Eldem, "Mesut Hoşcan bakanlığında bir transfer komitemiz var. Transfer ettiğimiz Muarem Muarem, bizim daha önce izlediğimiz ve bir önceki teknik direktörümüzün istediği bir arkadaşımızdır. Aytaç da taraftarın sevmediği değil, istediği bir transfer olacak. Aytaç'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu sizler de göreceksiniz" şeklinde cevap verdi.

Eldem, UEFA lisansıyla ilgili süreçte herhangi bir sorun olmadığını, UEFA'nın istemiş olduğu tüm belgeleri teslim ettiklerini de ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Yavuz Akpınar Mesut Hoşcan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title