Haberler

Eskişehirspor'un Kuruluşunun 50. Yılı Kutlamaları

Eskişehirspor Kulübü'nün 50. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutlama yapıldı.

Eskişehirspor Kulübü'nün 50. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutlama yapıldı.

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, kutlamalara katılan taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un 50. kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını diledi.

Eskişehirspor'un 50. yılında coşkuyla, dostlukla, kardeşlikle daha iyi hedeflere gidileceğini dile getiren Hoşcan, şöyle konuştu:

"Kimse merak etmesin kulüp, en iyi şekilde yönetiliyor. Yaptığımız çalışmalar tüm planlamalarımız Eskişehirspor'un bundan sonraki yıllarında oluşacak kemik kadronun temelidir. Kongrede de söyledim, takım içinde de virüslerimiz vardı. Aidiyet duygusu kalmamış kimseyle yolumuza devam etmeyeceğiz. Eskişehirspor'u bilen, sahiplenen, bu taraftarı bilen, burada oynayacak. Sportif başarıyı yakalayabilmemiz için öncelikli olarak mali disiplinimizden vazgeçmeyeceğiz. Bu kulüp ayakları üstünde duran bir kulüp haline gelecek bunu yapmak zorundayız."

Hoşcan, taraftarların sözleşmeyi yenilenmeyen futbolculardan Hürriyet Gücer lehine tezahürat yapması üzerine, "Eskişehirspor'a gelmiş birçok oyuncumuz buraya aslanlar gibi veda etti. Bundan sonra da böyle devam edecek. Hürriyet futbolu bıraktıktan sonra da kapımız ona açık olacak" ifadelerini kullandı.

Hoşcan'ın konuşmasının ardından 50. yıl pastası kesilirken, taraftarlar da yaktıkları meşalelerle kutlamalara renk kattı.

Yerel sanatçıların verdiği konserin ardından Bando Es-Es, marşlar seslendirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan Hürriyet Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title