Haberler

Eskişehirspor'un Demirbaşları

Eskişehirspor'a 2007 yılında transfer olan Sezgin Coşkun, Serdar Özbayraktar ve Koray Arslan, takımın en eski futbolcuları oldu.

Eskişehirspor'a 2007 yılında transfer olan Sezgin Coşkun, Serdar Özbayraktar ve Koray Arslan, takımın en eski futbolcuları oldu.

Profesyonel futbol hayatına Çorluspor'da başlayan takım kaptanı Coşkun, Eskişehirspor'a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 2007 yılında transfer oldu. O dönemde Bank Asya 1 Lig'de bulunan kırmızı-siyahlı takımla Spor Toto Süper Lig'e çıkma mutluluğunu yaşayan genç futbolcu, Eskişehirspor forması altında çıktığı 128 maçta 4 gol kaydetti. 4 Ocak'ta Beşiktaş ile yapılan maçta sol çapraz bağları kopan ve ameliyat olan sağ bek oyuncusu, yaklaşık 40 gündür forma giyemiyor.

Artvin Hopaspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, Şarlıurfaspor ve Mardispor formaları giyen Serdar Özbayraktar da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Eskişehirspor'a 2007 yılında transfer oldu. Özbayraktar da takım kaptanı Sezgin Coşkun gibi Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Eskişehirspor forması altında 110 maça çıkan tecrübeli forvet, kırmızı siyahlı takım adına 12 gol kaydetti.

Bucaspor, Aliağa, Karşıyaka ve İstanbul Güngören Belediyespor forması giyen Koray Arslan da 2007 yılında Eskişehirspor'a transfer oldu. Takımın Süper Lig'e çıkmasında çaba sarf eden Arslan, Eskişehirspor formasını 105 maç giydi. 28 yaşındaki sağ bek, takımı adına 4 gol kaydetti.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Sezgin Coşkun Eskişehirspor Koray Arslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title