Haberler

Eskişehirspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Eskişehirspor-Trabzonspor maçının ardındanEskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Her kazandığımız maç, öbür maçın bir anlamı olduğunu ortaya çıkarıyorTrabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Geldiğimizden beri Trabzonspor'un kaderini hakemlerin vermesi camia olarak bizi çok üzüyorEskişehirspor'un kendi sahasında Trabzonspor'u 1-0 yendiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor- Trabzonspor maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Her kazandığımız maç, öbür maçın bir anlamı olduğunu ortaya çıkarıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Geldiğimizden beri Trabzonspor'un kaderini hakemlerin vermesi camia olarak bizi çok üzüyor

Eskişehirspor'un kendi sahasında Trabzonspor'u 1-0 yendiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, özellikle ilk 45 dakika çok iyi oynadıklarını belirterek, Mükemmel bir oyun. Özellikle ilk 45 dakika. Oyuncularımız her şeyi yaptı. Kolay değil. Maç maç final oynayarak geliyoruz buralara. Her kazandığımız maç, öbür maçın bir anlamı olduğunu ortaya çıkarıyor. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biraz bizim takım panikledi. Bu Türk futbolunun en önemli sorunlarından biridir. Geriye yaslanıyorlar. Öne çıkınca da pozisyon bulduk. Daha farklı olabilirdi. Bizim hedefimiz kazanmak. Özellikle iyi oynayarak kazanmak bizi iyi motive ediyor. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz taraftarımız var. Zaten Türkiye'nin en iyi futbol şehirlerinden biri. Onları da kutluyorum. Şimdi Antep maçı bizim için daha anlamlı. Çalışıp o maça hazırlanacağız diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı konuşmasında karşılaşmada hakem hatalarının olduğuna inandığını belirterek, şunları söyledi

Trabzonspor olarak Eskişehir'e kazanmaya geldik. Fakat bugün kazanamadık. Ben hayatım boyunca hakemle ilgili konuşmadım, ama bugün konuşmak istiyorum. Geldiğimizden beri Trabzonspor'un kaderini hakemlerin vermesi camia olarak bizi çok üzüyor. Bıraksınlar da iki takım oynasın. Oyuncular bu kararı versin, sonuçları değiştirsin. 6 tane hakem takımların kaderini değiştiriyorsa Türk futbolunun gittiği nokta nereye varacak onu beraber göreceğiz. Zaten oyuncu bulmada sıkıntı çeken Türk futbolu, bir de hakemlerin böyle takımlara verdikleri kararlarla emeklerini yok etmesi, yok sayması camiaları üzüyor, beni de çok üzüyor. İkinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra Trabzonspor dik duruş sergiledi. Oyun disiplininden kopmadı. Sonuna kadar maçı koparmak için mücadele etti. İkinci yarı için oyuncularımı tebrik ettim. 3 maç kaldı. Olan oyuncuların hepsini kullanmaya çalışacağız. Elimizdeki mevcut sayı bundan ibaret. Hepsi çalıştılar bugün. Trabzonspor'da genç bir oyuncunun hemen girip süper oynamasını beklemek çok doğru olmaz ama ben çalışmalarından dolayı hepsini kutluyorum. Penaltı pozisyonunu izledim. Tamamıyla Aykut kendini koruma amaçlı, elini sıkıyor bir de. Eli hiç açılmamış. Penaltıyla alakası yok. Muhammet'in vurduğunun da ofsaytla ilgisi yok. Maçın hakemi buna karar vermiyor ama kale arkası hakem penaltı olduğuna karar veriyor. O da onu dinleyip bizim burada puanımızı gasp ediyor. Çok üzücü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hami Mandıralı Eskişehirspor Samet Aybaba Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title