Haberler

Eskişehirspor Taraftarı İnegöl?de Olay Çıkardı

Bursaspor karşılaşması için gelen bir grup Eskişehirspor taraftarının otobüsüne Bursa'nın İnegöl İlçesi yakınlarında taş atıldı. Taş atılmasına sinirlenen 4 otobüsteki Eskişehirspor taraftarları araçları durdurarak, bir akaryakıt istasyonu ve yoldan geçen araçlara saldırdı.

İnegöl-Bursa Ankara karayolu üzerinde yaya olarak yürüyen Yasin K. ve Emre K. adlı kardeşler, saat 11.30 sıralarında, Bursaspor maçına giden Eskişehirspor taraftarlarının bulunduğu otobüsleri taşlamaya başladı. İki kardeş, taşladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Taş atılmasına sinirlenen 4 otobüsün içinde bulunan Eskişehirspor taraftarları, Kulaca kavşağı mevkiindeki akaryakıt istasyonu önünde otobüsleri durdurarak yola çıktı. Karayolu üzerinden geçen seyir halinde olan araçlara tekme atıp, taş sallayan taraftarlar, ardından akaryakıt istasyonuna yöneldi. Yakıt alan bir otomobil ile cipe de taş atarak zarar veren öfkeli taraftarlar, cipin ön tekerini bıçakla patlatıp sürücüsü Mehmet A.?yı tartakladı. Akaryakıt İstasyonunun camlarını kıran ve zarar veren taraftarlar daha sonra otobüslere binerek Bursa'ya hareket etti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan jandarma ekipleri otobüslere taş attıkları iddia edilen Yasin K. ve Emre K.?yı yakalayarak gözaltına aldılar.

Olaylar akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, güvenlik kamerasını inceleyerek, istasyona zarar veren kişileri tespit etmek için çalışmalara başladı.

Akaryakıt istasyonu sahibi Yıldırım Karatekin, otobüsten inen taraftarların istasyondaki bütün araçlara zarar vermeye çalıştığını belirterek, '4 otobüs taraftar vardı. Hem iki araca hem de istasyonumuza zarar verdiler' dedi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Bursaspor İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title