Haberler

Eskişehirspor, Skıbbe ile Yeniden

Eskişehirspor, eski teknik direktörü Michael Skibbe ile anlaştı. Bugün düzenlenen imza töreninde Alman teknik adam 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ertuğrul Sağlam'ın istifası ile Eskişehirspor'da boşalan teknik direktörlük görevine Michael Skibbe getirildi. 2011 yılında yarım dönem teknik direktörlük yaptığı Eskişehirspor'a bugün tekrar imza atan Michael Skibbe, 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Bugün Eskişehirspor tarihinde yeni bir sayfa daha açılıyor. Öncelikli olarak sayın Ertuğrul Sağlam'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine başarılar diliyorum. İlk seferde inanıyorum ki bir hocayla ayrılırken de en iyi güzellikle ve iyi dileklerle ayrıldığımızı düşünüyorum. Çiçeklerle karşıladığımız Ertuğrul Sağlam'ı çiçeklerle gönderdik. Ayrılan kişiler genelde kendi başına giderler. Ama Ertuğrul hocayla dostça ayrıldık. Camia olarak duruşumuz da budur. Skibbe ile de daha evvel çalışmamız vardı. Yarım dönem hizmet vermişti bize. O yarım dönemde de başarılı olmuştu. Eskişehirspor tarihinde ilk kez iyi puanla sezonu bitirmiş ve ayrılmıştı. Skibbe ile o dönem yollarımızı bazı sebeplerden dolayı ayırmıştık. Kendisiyle görüştük. Skibbe'yle yarım kalan işimizi tamamlamaya karar verdik. Takımımız adına iyi şeyler olacağına inanıyorum. Şuan 1,5 yıllık sözleşme yaptık. Maddeler yalın ve sade. Cezai maddeler yok. Skibbe giderken Eskişehispor'da yapacağım çok iş var demişti. Görüştüğümüzde de herkesi tek tek sordu. Bu işe gönül vermiş bir insan Skibbe. Hayırlı olsun diyorum ve sizlerin huzurunda sözleşme imzalayacağız. Eskişehirspor'un şuan içinde bulunduğu puan durumu hoşumuza giden bir durum değil. Bunları aşıp duruşuyla, camiasıyla, taraftarıyla bütün olan ve ilkeleri ile hareket eden bir Eskişehirspor'un çok daha iyi yerlere geleceğinden endişemiz yok. Geçmiş geçmişte kaldı ve hedefimiz yarınlar. Hep birlikte iyi bir sinerji yakalayarak, iyi niyetlerle önümüzün aydınlık olduğuna inanıyorum. Bu değişikliğin Eskişehirspor'a fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi.

SKIBBE: "AMACIMIZ ALT SIRALARDAN KURTULUP ORTA SIRALARDA KENDİMİZE YER BULMAK"

Eskişehirspor'da ikinci kez göreve gelen teknik direktör Michael Skibbe ise eski kulübüne tekrar geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Geri döndüğüm için çok mutluyum. 3 yıl önce burada çok güzel bir zaman geçirdik. Ama maalesef bu birliktelik birden kesildi. O zamanlarda Eskişehirspor'dan neden ayrıldığıma dair nedenleri tartışmıştık. O zaman kulübün mali durumuna baktığımızda, bu sıkıntılardan dolayı benim takımla beraber belli hedeflere ulaşmam mümkün değildi. Öyle görüyordum. O zaman birlikte olduğumuz başkanımız Halil Ünal ile beraber çalıştık. Maalesef ki kontratta yazılanlar ve sözler yerine getirilmediği için o zaman çalışmam mümkün değildi. Ama bu 6 aylık esnada sayın başkan Hoşcan ile çok iyi bir dostluk kurdum. Her ne kadar aynı dili konuşmasak da tercüman vasıtası ile çok güzel bir birliktelik oldu. 3 yıl önce burada başladığım ama bitiremediğim bir iş vardı ve bunu bitirmek için geldim. Başkanın bana verdiği güven sayesinde ben buraya geldim. O zaman kulüpten ayrılmadan önce eğer ilerde kulüp başkanı olursanız ben seve seve gelirim dedim. Bitiremediğimiz işi bitirmeye gelirim demiştim. 1,5 sene önce maalesef bir anlaşmaya varamamıştık. Ben de Zürih'te bir kulüple anlaşmıştım burada da bir başkanlık seçimi olmamıştı. Ama Ertuğrul Sağlam gibi çok sağlam bir teknik direktörle çalışma fırsatı buldu Eskişehir. Halil Ünal zamanından başlayan ve bugüne kadar gelen bu maddi sıkıntıları başkanımız kısa vadede çözer diye düşünüyorum. Amacımız alt sıralardan kurtulup orta sıralarda kendimize yer bulmak. Ayrıca önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapmak ve yeni stadımızla birlikte herkesle mücadele edecek bir takım kurmak. 3 sene önceki başarımızı da sürdürmek istiyoruz" açıklamasında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Michael Skibbe Eskişehirspor Mesut Hoşcan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title