Haberler

Eskişehirspor-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Eskişehirspor-Mersin İdmanyurdu maçının ardından Michael Skibbe Ben takımımın mücadelesinden ve performansın çok memnunum Rıza Çalımbay Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık Eskişehirspor'un kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendi.

Eskişehirspor- Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Michael Skibbe Ben takımımın mücadelesinden ve performansın çok memnunum

Rıza Çalımbay Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık

Eskişehirspor'un kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendi.

Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Skibbe şöyle dedi

Bizim için iyi bir maçtı. Rüzgarlı hava şartları olmasına rağmen takımımız iyi oynadı. Karşı takıma 90 dakika boyunca hiç bir gol şansı vermedik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı 4-5 tane gol pozisyonuna girdik. Ben takımımın mücadelesinden ve performansın çok memnunum. Balıkesirspor maçına da iyi hazırlanacağız. Orada puanlarımızı alarak alt sıralardan çıkmayı hedefliyoruz.

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ettiğini söyledi. Çalımbay şöyle konuştu

Her şeyden önce Eskişehirspor'u tebrik ediyoruz. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık. İlk defa bir maçta gol atmadık. Golü geçtik, doğru düzgün pozisyon bile üretemedik. Bu maçın üstüne konuşmamak lazım. Ligin daha bitmediğini arkadaşlarımıza bir türlü anlatamadık. Devre arası transfer yapmayan bir iki takımdan biriyiz. Hep aynı arkadaşlarımıza yüklendiğimizden de takımda düşüş olabiliyor. Her çıkışın düşüşü vardır. Biz bunu yaşıyoruz. Sakat ve cezalı arkadaşlarımızın olması da bizi sıkıntıya sokuyor. Bunu bir an önce atlatmamız gerekiyor. Önümüzdeki Gaziantepspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bugünkü oyun biz hiç yakışmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Michael Skibbe Rıza Çalımbay Eskişehirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title