Haberler

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal'nın konuşması AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'nün konuşması Ziyaretten detaylar PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal'nın konuşması

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'nün konuşması

Ziyaretten detaylar PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Ünal, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ve beraberindekileri kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehirspor'un zor günler geçirerek PTT 1. Lig'e düştüğünü hatırlatan Ünal, şunları söyledi:

"Ciddi ekonomik sıkıntılar ortaya çıktı. Her şeye rağmen hedefimiz şampiyonluk. Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Herkesin Eskişehirspor'a destek vermesi lazım. Bu takım, bu sene inşallah şampiyon olacak. Gerekli transferleri yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle yeni stadımızın açılışını yapmak istiyoruz. O statta şampiyon olup, 7 gün 7 gece kutlama istiyoruz."

Erkan Zengin transferi

Ünal, bir gazetecinin Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin'in transferine ilişkin sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Eskişehirspor ile Erkan Zengin arasındaki bütün pürüzler giderildi. Sözleşmesi hazırdır ve el sıkışıldı. 3 yıl boyunca Eskişehirspor'da o formayı giyecektir. Ancak Trabzonspor'un başkanı ve yöneticileriyle yaklaşık 20 gündür istişare halindeyiz. İnşallah pazartesi ya da salı günü bonservisini kulübümüze alacağız. Pazarlık süreci devam ediyor."

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ise Eskişehirspor'u n yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından biri olduğunu vurgulayan Ünlü, "Her zaman en üst düzeyde olması gerekiyor. Eskişehirspor'un yeniden Süper Lig'e yükselmesini diliyoruz. Bütün kentin kenetlenerek bu takımı Süper Lig'e çıkarması şart. Hükümet, iktidar ve parti olarak her zaman Eskişehirspor'un yanındayız. Bütün kurumların Eskişehirspor'a destek olması gerekiyor. Kimsenin bir bahaneye sığınmaması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Erkan Zengin Halil Ünal AK Parti Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title