Haberler

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan Ligde Kalabilmemiz İçin Önemli Bir Adım Oldu

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan Ligde kalabilmemiz için önemli bir adım olduEskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmelerinin, ligde kalabilmeleri için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan Ligde kalabilmemiz için önemli bir adım oldu

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmelerinin, ligde kalabilmeleri için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Kendi sahalarında karşılaştıkları Trabzonspor maçının temposunun yüksek olduğunu belirten Hoşcan, Maçın temposunun yüksek olacağı belliydi. İyi bir mücadele çıkardık, çok gol pozisyonları da bulduk. 1-0 bitti. 3 puanı alabilmek önemliydi. Tabii oyuncularımız stres altında. Bunun bizim ligde kalabilmemiz için önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Eskişehirspor ve Eskişehir olarak sonuna kadar direneceğiz. Sene sonunda inşallah ligde kalacağız. Trabzonspor'a da başarılar diliyoruz. Gergin bir maç oldu. Onlarda çok stresliydi ama futbol bu, yapacak bir şey yok. Ben bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum? diye konuştu.

Geçen hafta Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle hakemlerin karşılaşmayı 2 dakika geç başlatma kararına Trabzonsporlu futbolcuların sırtlarını dönerek protesto etmesini değerlendiren Hoşcan, şunları söyledi

Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ben Kulüpler Birliği'nde de başkan yardımcılığı yapıyorum. Biz aynı geminin içindeyiz. Tabii ki yaşanan olaylara baktığımız zaman başkanından yöneticisine, teknik ekibinden oyuncusuna, taraftarına herkese sorumluluklar düşüyor. Bu sene futbolda maalesef istenmeyen olaylar çok yaşandı. Biz Kulüpler Birliği olarak böyle bir karar aldık. Trabzonspor'un da protesto etmesi kendi açılarından gayet doğaldır. Onların yorumudur, ama 17 kulüp olarak biz bu kararın arkasındayız.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title