Haberler

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'a İstifa Çağrısı

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'da eski yöneticilerden İsmail Ilgaz, kulüp başkanı Mesut Hoşcan'ı istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'da eski yöneticilerden İsmail Ilgaz, kulüp başkanı Mesut Hoşcan'ı istifaya davet etti.

Ilgaz, yaptığı yazılı açıklamada, yönetimin ana sermayesinin güven duygusu olduğunu, ancak Hoşcan'a güven duyan kimsenin kalmadığını iddia ederek, can havliyle takımın başına getirilmeye çalışılan teknik direktörlerin de kulüp başkanına güvenmediğini savundu.

Eskişehirspor'un mevcut halinin, kadronun, teknik direktörün, kulüp markasının yetersizliğinden değil, Hoşcan'ın kendisinden kaynaklandığını ifade eden Ilgaz, şunları kaydetti:

"Bu şartlar altında kulübe getirilecek yeni bir teknik direktörün yapabileceği fazla bir şey yok. Bunu bile bile inatla yeni kontratlar yapmaya çalışmak anlaşılır şey değil. Zaten 4 hafta önce bu yöntem uygulandı, sonuç ortada. Eskişehirspor'un kaybedecek bir tek saati bile yok, derhal kongre kararı alınmalıdır. Aksi halde Hoşcan ve yönetimi kulübü devralmayı göze alacak kimseyi bulamayabilir."

Ilgaz, "Önce güven" sloganıyla iş başına gelen Hoşcan'ın, kendisine güvenen kimsenin kalmadığını anlamak istemediğini belirterek, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla ona hitap etmekte fayda yok. Yönetimdeki arkadaşlara sesleniyorum; bugünlerde imzalanacak ve kulübün geleceğini ipotek altına alacak her türlü kontrat geçersiz sayılacaktır. O kontratlardan doğan mali yükümlülüklerin kulübün gelecekteki gelirlerinden ödenmeyeceğini şimdiden garanti ederim. Aranızda hala sağduyusunu koruyanlar olduğunu biliyorum. Gereğini yapacağınızı, vakit kaybetmeden bir an önce yapacağınızı ümit ediyorum. Hoşcan'ın kulübün başında geçirdiği her gün kulübün geleceğinden çalınmış bir haftadır."

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan Ilgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title