Haberler

Eskişehirspor, Galatasaray'ı 1-0 Yendi

Güncelleme:

Türkiye Kupası G Grubu 5. maçında Eskişehirspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi takım 1-0 kazandı.

ES-ES LİDERLİĞE YÜKSELDİ

40. dakikada Andaç'ın golüyle Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Eskişehirspor, bu sonuçla puanını 12 yaptı ve liderliğe yükseldi. G.Saray ise 9 puanla ikinci sıraya indi. Her iki takım da gruptan çıkmayı bir önceki haftadan garantilemişti.

GRUPTA SON MAÇLAR

Grubun son maçında Eskişehirspor, deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynayacak. Galatasaray ise sahasında Balçova Yaşamspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Eskişehirspor Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

RamboDortmund:

Daha beter olun Cin conlar en buyuk Fener

4
8
yanıtYanıtla
ebucinconmobilWeb@haberler.com:

Cincon boyle devam etsin

4
5
yanıtYanıtla
Halk Mobil-IOS:

Ünal aysalın mirası

4
0
yanıtYanıtla
İzmirLee:

yaw arkadaş ne anlıyorsunuz mu maçtan muçtan, adam 90 dakika topla zevkle oynuyor seyircidende tezahurat alıp hoşna gidiyor üstünede trilyonlar alıyor, bnm inşaat işçim 20 tl yövmiyeye sırtında kum tasıyor. Karşılaştırın hangisi daha çok çalışıyor ve tehlikeli kimin daha çok kazanması gerekiyor. Yeni dünya düzeniniz bu ise ben maçada gitmem maçta seyretmem. Hayır birde ne anlıyorsunuz arkadaş o gün fener galatasarayı yeniyor acayip acayip hoooo bagiriyonuz, ertesi hafta baska maçta galatasaray yeniyor bu böyle devam eden birşey sonu yok.

3
1
yanıtYanıtla
JimmyMobil-IOS:

Kendi dusen aglamaz gs den bi halt olmaz bu sezon

2
1
yanıtYanıtla
fahri:

olur böyle vakalar. . . . .

3
0
yanıtYanıtla
yükselişMobil-ANDROID:

eskişehir takimi nasil bi takim bizans takimlarina goz açtırmiyor.

0
3
yanıtYanıtla
PES ARTIK:

9 puanı olmayan takımın taraftarları konuşmasın lütfen :-)) İlginçtir yahu. Fenerbahçe 8 puanda ama sanki 15 puanmış gibi yazıyor Fenerliler

3
0
yanıtYanıtla
BAK SEN:

Gündüz belli olmuştu gruptan çıkacağımız. İlk 3 maçta 9 puan yapsaydınız sizde rahat ederdiniz Fenerliler Beşiktaşlılar :-))

2
0
yanıtYanıtla
rıfkı s.:

devre arasından sonra döndük yine prandelli dönemine futbolcular güçsüzlükten topa vuramıyorlar böyle birşey olamaz yahu gs''den puan almak çok kolay kapalı savunma 1 puan cepte kaleyede bir şut atarsan olur üç puan

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title