Haberler

Eskişehirspor'de Genel Kurul Hazırlığı

Eskişehirspor’un 31 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirileceği Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için bir süre önce başkan adayı olduğunu açıklayan Levent Karaca, diğer başkan adayı Halil Ünal’ı destekleme kararı aldığını açıkladı.

Eskişehirspor'un 31 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirileceği Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için bir süre önce başkan adayı olduğunu açıklayan Levent Karaca, diğer başkan adayı Halil Ünal'ı destekleme kararı aldığını açıkladı.

Geçtiğimiz salı günü başkan adaylığı için resmi müracaatını yapan Karaca, Halil Ünal ile yaptıkları görüşmeden sonra kendisini desteklemeye karar verdiğini belirtti. Eskişehirspor için düşündüğü bütün projeleri, Halil Ünal ile birlikte gerçekleştireceğini söyleyen Karaca, yönetime seçilmeleri halinde Ünal'a bütün desteğini sağlayacağını söyledi. Halil Ünal ile Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısına birlikte katılacaklarını anlatan Levent Karaca, seçilmeleri halinde yurt dışından teknik direktör, futbolcular ile Eskişehirspor'a mali kaynaklar için düşündüğü bütün projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Halil Ünal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title