Haberler

Eskişehirspor'da Takım Tanıtımı Yapıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da yeni sezonda takımda oynayacak futbolcular ile oyuncuların giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.

İstiklal Mahallesi Adalar mevkisinde Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda düzenlenen etkinlikte Eskişehirli sanatçı Mithat Körler, Eskişehirspor için hazırladığı "Diriliş" şarkısını seslendirdi.

Daha sonra etkinliğin düzenlendiği alana tekneyle gelen Eskişehirsporlu futbolculara taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, yaptığı konuşmada, programa katılan taraftarlara teşekkür etti.

Taraftara layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Özalan, "Bu büyük taraftara başarılı olmak boynumuzun borcudur. Sizlere layık olunacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu çocuklar yüzünüzü yere düşürmeyecektir. Dualarınızı eksik etmeyin, Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Ekrem Birsen: "Hakan Çinemre yarın bizimle olacak"

Mali asbaşkan Ekrem Birsen ise yönetim olarak bu yıl özveriyle çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Fenerbahçeli Hakan Çinemre yarın bizimle olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Şampiyon olmak için para lazım. 35 bin kişilik stadımız yapıldı. Hepinizden kombine alarak destek vermenizi bekliyorum. Herkes bir kombine kendine alacak, bir kombine de komşusuna aldıracak."

Yeni sezon formalarının tanıtıldığı etkinlik, taraftarın meşale şovuyla sona erdi.

Kaynak: AA / Spor

Mithat Körler Eskişehirspor Alpay Özalan Porsuk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title